Suzan Tokat

Zor doyuma ulaşan bir bayanın içinde soluksuz kalmadan yeteri kadar kalacak erkek az sayıdadır. Yaş ilerledikçe, kondisyon düşük olunca bu daha da zorlaşan bir iş olmaya başlar. Erkeğin beli kuvvetli olmadığında ikinci postadan sonra nefesi ayarlamak iyice zorlaşacak ve sonunda tükenip bayanı tatmin edemeden ilişkiyi bitirecektir. Çoğunlukla bayanlarda cinsellikten yana sorunlarını sorduğunuzda hep erkeklerin erken tükenmeleri ortak noktaları olacaktır. Beli kuvvetli Tokat jigolo ajansı üyesi Suzan ile tanışanlar içinse erkekteki tükenme sorunu son bulmuş oluyor.

Yaşım 44, gücü kuvveti sağlam, beli güçlü en az dört beş postada yorgunluk belirtisi göstermeyen bir damızlık aygırım. Tokat jigolo siteleri günlerimin en yoğun olanlarında bile yarıda bıraktığım bir birleşme yaşamadım. Bir bayanın içine girdiğimde boşalmadan çıkmam. Söylediklerime inanmamayı seçen bayanlar için çok şey kaçırdıklarını belirtmeliyim. Yüzlerce bayanla devamlı surette görüşmemin mutlaka pozitif yönleri olduğunu düşünmeli ve buna göre hakkında karara varmalısınız. Gereksiz yere birine ödeme yapıp yarım zevkleri burada yaşamayı kimse arzulamadığına göre demek ki; bana gelen bayanlar istediklerini elde ediyorlar.

Suzan Tokat” üzerine 225 düşünce

  • 11 Aralık 2014 tarihinde, saat 21:28
    Kalıcı bağlantı

    Merhabalar ben yusuf 26 yasındayım. Her konuda kendime çok güveniyorum temizlik ve kaliteye önem veren elit bir erkeğim.. Aramanızı bekliyorum..

    Yanıtla
    • 9 Ocak 2015 tarihinde, saat 00:57
      Kalıcı bağlantı

      Samsun İlkadım
      yas 24
      boy 1.90
      Esmer tenli hizli bir genc istersen ulas suzan hanim

      Yanıtla
    • 4 Şubat 2015 tarihinde, saat 12:37
      Kalıcı bağlantı

      merhablar suzan hanım sizinle seviyeli bir ilşki kurmak isterim samsunda ikamet ederim ismim murat sizinle tanışmak ve isteklerinizi yamak için elimden gelenin fazlasını yaprım sizi mutlu ederim sıkıcı hayatınızdan sizi çekip alırım eğer isterseniz

      Yanıtla
  • 11 Aralık 2014 tarihinde, saat 22:02
    Kalıcı bağlantı

    selam Suzan hanım ben jigola değilim sadece mutlu olabileceğim olgun sizin gibi güzel bir bayanla birlikte olmak gezmek eğlenmek mutlu olmak istiyorum tabi sizde uygun görürseniz saygılarımla hoşçakal eğer olur da bana ulaşmak isterseniz amasya da hikamet ediyorum

    Yanıtla
  • 12 Aralık 2014 tarihinde, saat 09:10
    Kalıcı bağlantı

    Slm ben istanbuldan serkan 22 yasındayım 1.80 boyunda 80 kiloyum ilgilenen bayanlar arasın

    Yanıtla
  • 12 Aralık 2014 tarihinde, saat 20:10
    Kalıcı bağlantı

    Slmm.. Yasin ben 26 yaş 177 boy ve 80 kg.. Elit ve bakimli bir beyim..

    Yanıtla
  • 12 Aralık 2014 tarihinde, saat 20:31
    Kalıcı bağlantı

    Bende samsundan ilkadimdan tanismak isterimsizinle tabi sizde uygun gorurseniz

    Yanıtla
  • 12 Aralık 2014 tarihinde, saat 21:57
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben gaziantepten koray yas 30 boy 1.75 zayifim 20ve 50 yas arasi bayanlar hizmet sınırsiz tlf 05389503328

    Yanıtla
  • 12 Aralık 2014 tarihinde, saat 23:00
    Kalıcı bağlantı

    slm suzan hanım ne aradığını bilen bayanları severim sizin köleniz olurum asla pişman etmem alışkanlık yaparım

    Yanıtla
  • 13 Aralık 2014 tarihinde, saat 12:07
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben Çorum’dan arıyorum Suzan hanım sizinle tanışmak konuşmak istiyorum ama tlf no nuz yok size numaramı gönderiyorum çağrı atarsanız size ulaşabilirmiyim

    Yanıtla
    • 13 Aralık 2014 tarihinde, saat 12:09
      Kalıcı bağlantı

      arayin konuşalım gizlilik önemli benim için adım aliriza

      Yanıtla
  • 14 Aralık 2014 tarihinde, saat 02:29
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba suzan hanım.. samsuna yeni taşındım.. yaşım 29.. olgun bayanlarla çok iyi anlaşır ve dost olurum.. detayı atlamadan geçemiycem çok iyi masaj yaparım adeta uyur kalırsın yatakta.. resimlerinde çok olgun ve hoşsun.. dürüst ve samimiyetle güven içinde gizlilik güzel anılar yaşamak isterim seninle.. tabi sende istersen..

    Yanıtla
  • 14 Aralık 2014 tarihinde, saat 14:18
    Kalıcı bağlantı

    mrh suzan cidiyete önem veren bir insanım gerçi bende yeniyim hertürlühizmetsınıırsızdırarayın konuşalım detaylı

    Yanıtla
  • 14 Aralık 2014 tarihinde, saat 17:32
    Kalıcı bağlantı

    Bu arada yas 26 boy 173 kılo 70 tanısıp hosuna gıderse bulusursunuz

    Yanıtla
  • 15 Aralık 2014 tarihinde, saat 22:34
    Kalıcı bağlantı

    Selam ben Bakuden yaziyorum senin isdeklerini yalniz ben yapa bilirim ne desen yaparim +994558281206

    Yanıtla
  • 16 Aralık 2014 tarihinde, saat 08:52
    Kalıcı bağlantı

    Ben barut ateşi alevlendrmek için barutu serbest bıramalısın telefon numaramı veriyorum hayalini süsleyebileceğimi düşünüyorum ararsan sevinirim sevindiririm

    Yanıtla
  • 16 Aralık 2014 tarihinde, saat 12:12
    Kalıcı bağlantı

    merhaba…Benim içinde gizlilik çok önemli ve bakımlı olmak eger bu özellige sahip bursada ikamet ediyorsanız.Bana ulaşabilirsiniz mail adresimden ayrıca 5 yıldızlı otelde konaklamak kaydıyla gerçekleşebilir beraberligimiz…

    Yanıtla
  • 17 Aralık 2014 tarihinde, saat 09:49
    Kalıcı bağlantı

    slm nbr suzan bendesamsun ilkadım beni tanısan pişman olmazsın harika biriyim muratadım

    Yanıtla
  • 17 Aralık 2014 tarihinde, saat 13:08
    Kalıcı bağlantı

    slm nasılsın samsunluyum hizmette sınır yok beni tanıyan aslı pişman olmaz harika biriyimdir göklerde uçar o kişi

    Yanıtla
  • 17 Aralık 2014 tarihinde, saat 16:52
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba Suzan hanım seks ve fantazide sınır tanımam sevgili her türlü mutlu ederim bulutlarin üzerinde ucurmasini bilirim pişman olmazsınız bir tlf kadar yakınım özel biriyim neden olmasın temizlik ve gizlilik önemli ara beni mesaj at görüşürüz

    Yanıtla
  • 17 Aralık 2014 tarihinde, saat 23:59
    Kalıcı bağlantı

    sporcuyuyum kendine özen gösteren biriyim düşünürsen aramanı beklerim

    Yanıtla
  • 18 Aralık 2014 tarihinde, saat 00:21
    Kalıcı bağlantı

    Selam siaizle tanismak isterim bir omur boyu yasamak ve arkadas olmak isterim

    Yanıtla
  • 18 Aralık 2014 tarihinde, saat 13:55
    Kalıcı bağlantı

    ben polat yer önemli değil her yere giderm gizliliğe cok önem veririm

    Yanıtla
  • 19 Aralık 2014 tarihinde, saat 19:05
    Kalıcı bağlantı

    bende samsunda yasıyorum kendime ait galerim var eger sizde uygun görürseniz sizinle gorusup tanısmak isterim yasım 30

    Yanıtla
  • 19 Aralık 2014 tarihinde, saat 23:10
    Kalıcı bağlantı

    Mrb suzan hanim.bende samsunda oturuyorum.eger isterseniz gorusebiliriz.yasim 28.isteklerinizi fazlasiyla yerine getirebilirim.aramanizi bekliyorum

    Yanıtla
  • 20 Aralık 2014 tarihinde, saat 00:12
    Kalıcı bağlantı

    Alacakaranligi hic sevmem.ya gece olmali ya gunduz.kursun ya derinden vurmali ya namluda kalmali.ya olumune sevmeli yada cekip gitmeli.

    Yanıtla
  • 21 Aralık 2014 tarihinde, saat 19:15
    Kalıcı bağlantı

    yaşım 21 bnde samsun ilkadımda oturuyorm bu işi parayla yapmıyorum yatak arkadaşı arıyorsan buradaym..

    Yanıtla
  • 22 Aralık 2014 tarihinde, saat 00:34
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba bende samsundayim merkezde yasiyorum aradgn kisi olmak istiyorm romantik bir yatk arkadasi ayni zamanda masörlüğümde var masajimdan memnun kalacagina garanti verebilirim 🙂

    Yanıtla
  • 22 Aralık 2014 tarihinde, saat 15:33
    Kalıcı bağlantı

    Mrb suzan hanım bende Samsun’da öğretmenin sizinle gerçekten tanışmak istiyorum samimiyim

    Yanıtla
  • 22 Aralık 2014 tarihinde, saat 16:30
    Kalıcı bağlantı

    Masörlügüm var samsun merkezdeym her turlu mutlu edecegime eminim

    Yanıtla
  • 22 Aralık 2014 tarihinde, saat 16:50
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben samsundan ozan 24yaşinda rezidansda kaliyorum jigoloyum kendi evimde hizmet vermekdeyim herturlu sexpartneriniz kavelye sevgiliniz olabilirim bana buradan ulaşabilirsiniz

    Yanıtla
  • 27 Aralık 2014 tarihinde, saat 04:05
    Kalıcı bağlantı

    selamlar ben Ankaradan estoy kibar
    ve beyfendi ciddi ve samimi
    beraberlik isteyen bayanlar lutfen
    arayin cekinmeyin .. tek sartim
    benim kimligim de sizin kimliginiz
    de gizli kalsin sadece biz isimize
    odaklanalim sizde uygun gorurseniz

    Yanıtla
  • 28 Aralık 2014 tarihinde, saat 05:17
    Kalıcı bağlantı

    selam Suzan. Taner ben. Şuan İstanbuldayim ama duruma göre Türkiyenin her tarafına gidebiliyorum. Bu arada masaj konusunda ellerimin iyi olduğunu söylerler

    Yanıtla
  • 28 Aralık 2014 tarihinde, saat 12:34
    Kalıcı bağlantı

    samsundaki öğreten hanım alanyada bekar polisim izinde yanınd kalırım 2015 d 30 gün izin var mart nisan turizm sezonu sen de buraya gelirisin ben d kalırsın hem sen mutlu olursun hem ben kim daha çok mutlu olursa o diğeine paraöder istedğin masajın en iyisini yaparım elim masaja çok yatkın masaj yapmayı da yaptırmay da çok severim…

    Yanıtla
  • 30 Aralık 2014 tarihinde, saat 03:00
    Kalıcı bağlantı

    slm güzel prenses ben NİYAZİ SAMSUN BAFRADAN yazıyorum profilini de okuyup inceledimgüzel beğendim göz alıcı bir güzelliğiniz var bu güzelliği daha yakından tanıyabilirmiyim tel veye msn den de görüşebiliriz senin için de uygunsa

    Yanıtla
  • 31 Aralık 2014 tarihinde, saat 17:01
    Kalıcı bağlantı

    Ben samsun ilkadimdan adım ugur size cok iyi hizmet verebilirim ucret önemli değil

    Yanıtla
  • 1 Ocak 2015 tarihinde, saat 01:22
    Kalıcı bağlantı

    merhaba benim adım tolga arslan samsunda yaşıyorum 24 yaşındayım sizinle tanışmak istiyorum

    Yanıtla
  • 1 Ocak 2015 tarihinde, saat 19:38
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba sizi düzgün birisini arıyorum demişsiniz ben sinobun boyabat ilçesindeyim yani samsuna 3 veyada 4 saatlik uzaktayım şubatta askere gidicegim ocagın sonunda işten ayrılıcagım samsuna gelicegim sizinle buluşmak görüşmek isterim yaşım 20 eger istersen güzel bir vakit geçirelim istersen ben gelirim ama istemezsen sana kalmış bişi ben sapık diyilim ama dogal birisiyim masaj yapmayıda çok severim sert masaj yumuşak masaj her şekil masaj yapabilicegime inanıyorum

    Yanıtla
  • 2 Ocak 2015 tarihinde, saat 15:33
    Kalıcı bağlantı

    mrb suzan samsun cıftlıktyeım 25 yasındayıomm tanısmak ıstersen ekleyebılırsınde yanıı

    Yanıtla
  • 3 Ocak 2015 tarihinde, saat 04:04
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben gökhan 25 yaşındayım besyo mezunuyum ara görüşelim..

    Yanıtla
  • 3 Ocak 2015 tarihinde, saat 19:50
    Kalıcı bağlantı

    25 yaşında sarısın 1.73 boyunda 69 kilo bir erkeğim seksi arzulayan tüm bayanların hizmetlerindeyim

    Yanıtla
  • 4 Ocak 2015 tarihinde, saat 19:24
    Kalıcı bağlantı

    bende samsunluyum 21 yasindayim seninle geceleri guzel vakit gecirebiliriz mesaj atarak ulasabilirisn bana

    Yanıtla
  • 4 Ocak 2015 tarihinde, saat 22:25
    Kalıcı bağlantı

    beni mutlaka tanıyın amasyalıyım sizin bütün fantezilerinize cevap verecek ve zirveye birlite akacağız inan ama önce tanışalım

    Yanıtla
  • 6 Ocak 2015 tarihinde, saat 19:24
    Kalıcı bağlantı

    Selam suzan hanm sizinle tanismak isterim eyer sizde tanismak istersen
    Arayin 05330350223

    Yanıtla
  • 6 Ocak 2015 tarihinde, saat 19:31
    Kalıcı bağlantı

    Hakan yas 45 1,78 boy 78 kilo kumralim seizi gercekte beyendim hep senin gibi bir bayan arkdasi olmasini isterdim hosuma gitiniz eyer sende istersen arayiniz ben simdi is icabi bayburtayim saygilarimla hayirli aksamlar 05330350223 mutlaka arayiniz

    Yanıtla
  • 8 Ocak 2015 tarihinde, saat 02:12
    Kalıcı bağlantı

    SELAM BURALARDA YENİYİM… TEMİZLİK VE GİZLİLİK ÇERÇEVESİ ALTINDA CİNSELLİK ARIYORUM… ULAŞIRSAN ÇOK MUTLU OLACAĞINA EMİNİM…

    Yanıtla
  • 8 Ocak 2015 tarihinde, saat 18:11
    Kalıcı bağlantı

    SELAM BAYANLAR BEN İSTANBULDA TERCÜBELİ JİGOLONUZ YAKIŞIKLI KARİZMATİK TEMİZ BAKIMLI BİRİYİM YAŞ 35 BOY 1.80 KİLO 75 HER TÜRLÜ SEXSTE DOYMAK BİLMEYEN BİRİYİM SEYHAT ENGELİM YOK NOT EVLİ DUL BEKAR YAŞ ÖNEMLİ DEĞİL BELİYOM (7 24) (0538 414 36 15) (0543 523 50 03)

    Yanıtla
  • 9 Ocak 2015 tarihinde, saat 03:13
    Kalıcı bağlantı

    Selam samsundan baris ben sizinle tanismak isterim tabi uygun bulursaniz

    Yanıtla
  • 9 Ocak 2015 tarihinde, saat 05:17
    Kalıcı bağlantı

    Profesyonel olarak 1,5 yıldır bu işi yapıyorum. Samsun merkez ve yakın ilçelerden hizmet almak isteyenler görüşebilir.Hiç bir konuda kafanızın takılacağı bir durum mevzu bahis olmayacaktır, müsterih olabilirsiniz.
    Misyonumuz; Gizlilik, Hijyen ve Müşteri Memnuniyetidir

    Yanıtla
  • 10 Ocak 2015 tarihinde, saat 01:00
    Kalıcı bağlantı

    Merhabalar ellerin saldırı dır cok iyi masaj yaparım 23 yaşındayım olgun kadınlar ilgi alanın cinselliğin ıncelıklerıne onem veririm

    Yanıtla
  • 11 Ocak 2015 tarihinde, saat 19:11
    Kalıcı bağlantı

    slm nasılsınız tanışabilrimiyiz size nasıl ulaşabilrim ben size telimi vereyim bana msj yazarsanzı size hemen dönerim yaşım 35

    Yanıtla
  • 12 Ocak 2015 tarihinde, saat 16:39
    Kalıcı bağlantı

    Bir bayanın her tarafını yalayarak boşaltma yeteneğm var hayatının baharını yaşatabilecek biriyim
    bna ulaş

    Yanıtla
  • 15 Ocak 2015 tarihinde, saat 14:24
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanim arayin sexsin atesini buyusunu beraber yasayalim

    Yanıtla
  • 15 Ocak 2015 tarihinde, saat 15:25
    Kalıcı bağlantı

    mrb siz çok kaliteli birisiniz 22 yaşındayım istediğiniz tarzda birlikte olabiliriz size nasıl ulaşabilirim ben tel veriyorum istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz

    Yanıtla
  • 15 Ocak 2015 tarihinde, saat 23:10
    Kalıcı bağlantı

    Slm ben umut tambiseks duşkunuyum arkadaş dost arayan bayanlar bitelefon kadar yakinim 05316710429 isterseniz yatili kalir arkadaşiniz dostunuz sevgiliniz olurum 35 yaşindayim tecrubeliyim sizi menmun ederim guzel masaj yaparim

    Yanıtla
  • 18 Ocak 2015 tarihinde, saat 14:05
    Kalıcı bağlantı

    mrb suzan hanım sizinle tanışmak istiyorum.cevabınızı bekliyorum

    Yanıtla
  • 19 Ocak 2015 tarihinde, saat 19:04
    Kalıcı bağlantı

    selam ben ankaradan emrehan yas 30 boy 183 kılo 70 bekarım seyahat sorunum olmadıgı ıcın sevgılınız dostunuz askınız olurum zevk cıglıgı atmak isteyen siz bayanların işte

    Yanıtla
  • 20 Ocak 2015 tarihinde, saat 13:10
    Kalıcı bağlantı

    BEN GOKHAN LEZBİYENLER AŞIRI HOŞLANIRIM .HER TÜRLU FANTEZİ YE AÇİĞİM. ÇOK AŞİRI FANTEZİ DÜNYASIN DA GEZİYORUM .ÇİDDİ OLAN VARSA ARASIN.

    Yanıtla
  • 21 Ocak 2015 tarihinde, saat 08:44
    Kalıcı bağlantı

    Meraba ben samsunda yasiyorum ben ciddiyim beni ararmisin 05436726021 bekliyorum by

    Yanıtla
  • 23 Ocak 2015 tarihinde, saat 00:48
    Kalıcı bağlantı

    bayanlar arayın yaş sınırı yoktur fiyat uygundur türkiyenin her yerine

    Yanıtla
  • 27 Ocak 2015 tarihinde, saat 12:40
    Kalıcı bağlantı

    merhaba,bursadan erdal ben bursa ve çevresinden bayanların hizmetindeyim,fiyat ve zevk konusunda tatmin olacaksınız emin olun

    Yanıtla
  • 29 Ocak 2015 tarihinde, saat 17:45
    Kalıcı bağlantı

    Merhabe beyler İstanbul ve çevresinde olan beylere sesleniyorum fazla söze gerek yok arayın para sorun değil sadece o zevki bana yaşatın ki bende fazlasını size veriyim

    Yanıtla
    • 4 Şubat 2015 tarihinde, saat 05:21
      Kalıcı bağlantı

      slm hale ararsan canım istediğini fazlasıyla bulabilirsin ben istanbul küçükçekmeceden çağdaş dediğin gibi fazla söze gerek yok yaşamak lazım bekliyorum seni

      Yanıtla
    • 3 Mart 2015 tarihinde, saat 01:33
      Kalıcı bağlantı

      Mrh halecim sizin özel sikiciniz veya jigolonuz olabilir güven gizlik çerçevesinde ben .İST.AVCİLARDAYİM
      YASM.28. BOY. 170 .KİLO.70 BEKARM

      Yanıtla
  • 4 Şubat 2015 tarihinde, saat 19:12
    Kalıcı bağlantı

    merhaba aradığınız kriterlere uygun biriyim. bakımlı yakışıklı 1.84 boylarında kumral bir erkeğim eğer isterseniz sürekli görüşebiliriz.

    Yanıtla
  • 6 Şubat 2015 tarihinde, saat 14:36
    Kalıcı bağlantı

    SLM BEN HAKAN 5352008164ÖZELNOYA ACIK SEX FANTAZİ ARAYAN DOYUMSUZ DÜRÜST BAYANLAR SKYP HOTMASSAGASX REEL MUTLULUK DOST

    Yanıtla
  • 7 Şubat 2015 tarihinde, saat 11:26
    Kalıcı bağlantı

    Mrb benim meleğim olacak her konuda onunla olacağım onunla sadece jigolo değilde her konuda onu taşıyacağım seveceğim değer verip adam gibi sahipleneceğim bir arkadaşın olurum adım vefa 33 yaşındayım 83 kilo ve 178 boy ciddi ve seviyeli bir arkadaşlık ve samimi ve gizliliğe önem verecek bir ilişki arıyorum aletim 24 cm ınan bir defa benimle bişeyler yaşarsan artık hiç vazgecmeZsin doyumsuz anlar yaşarız size bu kadarını söylüm ?? Benimle bir defa beraber olursan ben seni kocağımda 12 defa üst üste boşaltmadan ben boşalmam öyle bir özledim var bunuda her türlü ispat ederim size :

    Yanıtla
  • 10 Şubat 2015 tarihinde, saat 13:17
    Kalıcı bağlantı

    21 Yaşındayım 1.73 boyunda 70 kiloyum atletik bir vücudum var yeşil gözlü siyah şaçlıyım olgun bir bayanla aşk yaşamak istiyorum

    Yanıtla
  • 11 Şubat 2015 tarihinde, saat 01:50
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben samsunda oturuyorum daha önce masörlükte yaptım. Ve bir çok kişi memnun kaldı.
    Senide memnun edeceğime eminim lütfen ara

    Yanıtla
  • 11 Şubat 2015 tarihinde, saat 15:14
    Kalıcı bağlantı

    Erkekler aramasın..
    Selam ben Serhat Mersin den Jigololuk konusunda yeterli deneyime sahip sempatik kişiliğim ile sizlere farklı mutluluklar yaşatmak için buradayım.. Yasım 30 .Arayan üyelerle kesın gorusmek ısterım. Hayatın yoğunluğunu ve stresini atmak ıstersenız sızı masajla rahatlatabılırım veya guzel doga gezısı pıknık yaparak eylenebılırız bir mersinde jigolo masör seks arayan bayanlar fantezi arayan bayanlar, reel birliktelik kaçamak dostluk isteyen Bayanlar ve güzel vakit geçirmek isterseniz Mersin ve cıvarı genelinden bana bir telefon ile ulaşabilirsiniz. Gizlilik sarttır hıjjenık temızlıge onem veren kısıyım masajla sızı rahatlatabılırım aramanızı beklıyorum . Ücretlıyım tabıkı . cıddı durust olgun bayanlar kesın gorusmek ısteyenler. 0538 0535 716

    Yanıtla
  • 21 Şubat 2015 tarihinde, saat 18:27
    Kalıcı bağlantı

    selam suzan samsun atakumda oturuyorum.21 yaşındayım 1.80 ve kumralım

    Yanıtla
  • 5 Mart 2015 tarihinde, saat 04:11
    Kalıcı bağlantı

    Mrb suzan hnm.26 yasindayim 191 cm 92 kg olculerindeyim.isim geregi bodrumdayim.kusadasinda yazligim var.11 senedir aktif cinsel yasam icerisindeyim.sexte tabularim yoktur.herturlu beklentinize ve isteklerinize cvp verecegimden ve sizi mutluluktan ucuracagima emin olabilirsiniz!ne zaman dilerseniz ister bodrumda ister yazligimda yada sizin istediginiz biyerde gorusebiliriz!

    Yanıtla
  • 5 Mart 2015 tarihinde, saat 23:15
    Kalıcı bağlantı

    kısa ve öz adam gibi adamım dürüst ve yakışıklı bir beyefendiyim

    Yanıtla
  • 5 Mart 2015 tarihinde, saat 23:18
    Kalıcı bağlantı

    kısa ve öz adam gibi adamım dürüst ve yakışıklı bir beyefendiyim

    Yanıtla
  • 10 Mart 2015 tarihinde, saat 09:36
    Kalıcı bağlantı

    selam iyi günler diliyorum Suzan Hanım ben Kemal 42 yş ve resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum seninle tanışmak istiyorum şayet bu cazip teklifimi kabul edersen tabi sevinirim

    Yanıtla
  • 11 Mart 2015 tarihinde, saat 17:25
    Kalıcı bağlantı

    Slm cnm aramani bekliyorum lafla değil icratla olur icratima bakarim öptüm

    Yanıtla
  • 13 Mart 2015 tarihinde, saat 13:05
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba suzan hanim bende samsunda oturuyorum yaşım 19 okuyorum masörlük yapıyorum seni en iyi şekilde tatmin edicegim. MesAjını bekliyorum.

    Yanıtla
  • 13 Mart 2015 tarihinde, saat 17:38
    Kalıcı bağlantı

    samsunlu değilim burada uzun bi sureli calismaya geldim eğer dizede uygunsa görüşelim …

    Yanıtla
  • 14 Mart 2015 tarihinde, saat 14:22
    Kalıcı bağlantı

    ARAMAK İSTERSEN 1.85 BOYUNDAYIM TEMİZ VE BAKIMLIYIM GİRESUNLUYUM

    Yanıtla
  • 15 Mart 2015 tarihinde, saat 15:07
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanım ben hakan samsun 31 yas 177 boy 74 kg.evli biriyim görüşmelerimde gizlilik ön planda gelir aramanızı beklerim

    Yanıtla
  • 17 Mart 2015 tarihinde, saat 18:08
    Kalıcı bağlantı

    ADIM ŞÜKRÜ SAMSUN DURU ŞEHİRDE OTURUYORUM SİZİ MUTLU ETCEMDEN EMİNİM

    Yanıtla
  • 24 Mart 2015 tarihinde, saat 19:31
    Kalıcı bağlantı

    Hoş bir beyim kendimde samsunda oturuyorum yaş 24 ve kilom 78 tanıdıgın hiç pişman olmucaksınn düşünmelisinn

    Yanıtla
  • 29 Mart 2015 tarihinde, saat 23:22
    Kalıcı bağlantı

    Selam hanım efendi ben vandan ahmet 22 yaşında 1.82 boyundayım. Maddi durumum çok iyi sizinle tanışmak istiyorum..

    Yanıtla
  • 31 Mart 2015 tarihinde, saat 05:01
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben mert istanbuda oturuyorum 32 yaşında yeşil gözlü beyaz tenli biriyim ilginizi cekerse tanışmak isterim

    Yanıtla
  • 7 Nisan 2015 tarihinde, saat 19:44
    Kalıcı bağlantı

    slm suzan hanım ben istanbulda yaşıyorum ama isterseniz samsuna gelebilirim yaşım 23 bakımlı ve temizliğe Önem veren biriyim görüşmek yada fotoğrafla görmek isterseniz 05346284502 bu numaradan ulaşabilirsiniz bana saygılarımla…

    Yanıtla
  • 14 Nisan 2015 tarihinde, saat 02:38
    Kalıcı bağlantı

    Merhabalar 9 yıllık jigoloyum masaj uzmanıyım temiz ve gizliliğe önem veren birim almayada 5 yıl yaptım şuan samsundayım beklerim

    Yanıtla
  • 14 Nisan 2015 tarihinde, saat 20:56
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba suzan ben fatih yas 25 boy 1.73 kilo 70 yesil gozlu kumral atletik birisiyim.kabul ederseniz sizinle cok iyi arkadas dost olabiliriz.benim ilgimi encok olgun yasli bayanlar cekiyor ve hoslaniyorum.sadece tanissak memnum olurum.sizi bekliyorumm

    Yanıtla
  • 26 Nisan 2015 tarihinde, saat 02:00
    Kalıcı bağlantı

    mrhba hanımefendı ben hakan . yaş 21 dılersenız gorusebılırız.

    Yanıtla
  • 26 Nisan 2015 tarihinde, saat 02:11
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba! Ben istanbul dan Muratim sizinle ciddi olarak tanışmak isterim efendim! 28 yaşındayım ve temizliğe önem veren bi beker olarak her türlü sohbete acigim. Boy 178, kilo 79 dolgun bi erkeğim. Ayrıca masaj danda iyi anlarim.

    Yanıtla
  • 27 Nisan 2015 tarihinde, saat 05:37
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba suzan hanım ben Okan Samsun da oturuyorum.Yalnızlığınızı geçirmek istiyorum ve kendime hem sevgili hemde seks partneri olmanızı istiyorum.Kendime güveniyorum kaliteli elit bayan olduğunuz o güzel yüzünüzden belli.İyi masaj yaparım masörlüğü bilirim,romantik yatak arkadaşı olabiliriz

    Yanıtla
  • 28 Nisan 2015 tarihinde, saat 01:05
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba suzan hanım ben yurtdışındayım numaranızı gönderirseniz memnun olurum

    Yanıtla
  • 29 Nisan 2015 tarihinde, saat 05:40
    Kalıcı bağlantı

    Mrb Suzan yaş 25 maliyet bir yere kadar önemli olan haz ve ten uyuşması ne aradığını bilen olgun bayanlar ulaşabilirsiniz.

    Yanıtla
  • 29 Nisan 2015 tarihinde, saat 23:47
    Kalıcı bağlantı

    suzan hanım ben kaptan recep birlikte uçmaya varmısın kaptan recep çakar

    Yanıtla
  • 1 Mayıs 2015 tarihinde, saat 21:52
    Kalıcı bağlantı

    Mrb trabzon da yaşıyorum sizinle tanışmak isterim yaşım 19 yatakta iyiyimdir

    Yanıtla
  • 4 Mayıs 2015 tarihinde, saat 10:31
    Kalıcı bağlantı

    slm suzancım seni,n ilacın bende 40 yaşında sporcu atletik bir beyim samsunluyum sekse düşkünüm seni ve kendimi mutlu edebilirim ara canım uçalım mutluluğa

    Yanıtla
  • 6 Mayıs 2015 tarihinde, saat 13:18
    Kalıcı bağlantı

    mrb ssuzan hanım ordu ünyeliyim 34 yasaındayım kısa süreli goruse biliriz
    isterseniz tesekkur ederım simdiden

    Yanıtla
  • 8 Mayıs 2015 tarihinde, saat 22:54
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben samsundan murat yaş 25 boylu poslu yakışıklı bir gencim jigolo arayan tüm bayanları bekliyorum

    Yanıtla
  • 16 Mayıs 2015 tarihinde, saat 12:00
    Kalıcı bağlantı

    selam kutahya eskisehir bursa usak ve diger illerden jigolo ve 3.arayan tum mutsuz olgun bayanlar arayin memnunkalin

    Yanıtla
  • 16 Mayıs 2015 tarihinde, saat 18:35
    Kalıcı bağlantı

    Slm samsunlu güzel bayanlar ben samsun ilkadımdan ahmet her türlü sexse varım 22 yaşındayım bana güzel çirkin farketmez gerekirse parada almam sadece sexs yapabileceğim bir bayan arıyorum bana güzel çirkin farketmez ne farkedeki oda insan sonuçta sexs yapmaya onunda hakkı var

    Yanıtla
  • 16 Mayıs 2015 tarihinde, saat 18:42
    Kalıcı bağlantı

    Slm yine ben ahmet kilolu şişman zayıf saç rengi hiç farketmez kaslarım güçlüdür iyi kaslarım var yani vücudum zayıf ama zamanında askerdeyken çarşıda kilolu bayanda becerdim ondan farketmez yani kilolu olsa daha iyi benim ićin

    Yanıtla
  • 22 Mayıs 2015 tarihinde, saat 23:30
    Kalıcı bağlantı

    Slm ben samsundan murat yaş 25 boylu poslu yakışıklı bir gencim kilolu şişman zayıf saç rengi hiç farketmez kaslarım güçlüdür iyi kaslarım var yani jigolo arayan tüm bayanları bekliyorum

    Yanıtla
  • 25 Mayıs 2015 tarihinde, saat 01:05
    Kalıcı bağlantı

    Merhba sizinle tanismak isterim sizde kbul ederseniz gizlilige onem veren biriym gorusmek istersen

    Yanıtla
  • 2 Haziran 2015 tarihinde, saat 15:03
    Kalıcı bağlantı

    Slm suzan hanim ben masor mert size eslik etmekten onur duyarim hem masaj ihtiyacinizi karsilamak hemde sex ihtiyaciniza cozum olmak istiyorum sexte sinirsizim masajda uzmanim

    Yanıtla
  • 3 Haziran 2015 tarihinde, saat 22:59
    Kalıcı bağlantı

    Comment…slm samsundan ücretsiz hzmet veren genç dinamik ve daha yni baslamış jigoloyum her yastan tipten zevkten bayayanları beklyorum

    Yanıtla
  • 5 Haziran 2015 tarihinde, saat 16:38
    Kalıcı bağlantı

    Sizinle tanismak onur verir is adamiyım tanıdıgına pisman olnayacagın elit temiz seviyeli 33 yasında tecrübeli biriyim

    Yanıtla
  • 8 Haziran 2015 tarihinde, saat 21:08
    Kalıcı bağlantı

    Slm ben samsundan cenk yas 29 boy 170 kilo 68 atletik yapiya sahibim fazla uzatmicam temiz ve titizim beni taniyacak bayanlari beklerim

    Yanıtla
  • 9 Haziran 2015 tarihinde, saat 13:26
    Kalıcı bağlantı

    merhabalar, suzan hanım, ben samsundan umut, sizinle tanısmayı çok isterim, dilerseniz faceden bana yazabilirsiniz.

    Yanıtla
  • 20 Temmuz 2015 tarihinde, saat 04:50
    Kalıcı bağlantı

    suzan hanım merhabalar nasışlsınız ben sinop da oturuyorum akmudan emekliyim boş zamanlarımı baya badana lambiri laminat işleriyle uğraşmaktayım sözü ve özüm birdir nerde ne istediğini bilen biriyimdir f53 yaş 1,80 boy ve 75kilodayımkime benziyor derseni yaşı baenzemasiz biraz inek şabana benzemekyeyim 05543681245 e e masaj atarsanız size dönüş yapabilirim neşeli güzel sohbetli günler dilerim

    Yanıtla
  • 22 Temmuz 2015 tarihinde, saat 19:01
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanım sevgi dolu günler nasılsınız ben ciddi bir bayan arıyorum benim gibi olgun sexse doymayan temizliğe önem veren nedersiniz seni arzu ediyorum skyp ostram15

    Yanıtla
  • 24 Temmuz 2015 tarihinde, saat 01:03
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba suzan hanm ben sefa 1.75 boyum kilom 70 fit vr manken bir vücuda sahibim daha önce birçok deneyimim oldu özellikle sizin gibi bayanlarda eğer ciddi iseniz

    Yanıtla
  • 27 Temmuz 2015 tarihinde, saat 12:27
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba Adım Cenk yaşım 23 Sarışın bir gencim. Yaşıma göre tecrübeliyimdir isterseniz

    Yanıtla
  • 2 Ağustos 2015 tarihinde, saat 12:10
    Kalıcı bağlantı

    mrb hakan ben adana suzan hnm tanışmk istrm dürst cıkarsz sevgi saygı içinde gercketen sevgi dürüstlük cıkarsz sevgi aryrsanz

    Yanıtla
  • 13 Ağustos 2015 tarihinde, saat 01:45
    Kalıcı bağlantı

    Yasim 33,esimden yeni ayrildim,yatak arkadasi ararsan mail atarmisin.

    Yanıtla
  • 21 Ağustos 2015 tarihinde, saat 23:42
    Kalıcı bağlantı

    Masaj konusunda deneyimli bir arkadaş istiyorsan bana ulaşman yeterli

    Yanıtla
  • 24 Ağustos 2015 tarihinde, saat 09:59
    Kalıcı bağlantı

    slm benım para pulda gözüm yok aynı krıterlere sahıbız benımde senın gıbı güzel bır bayanla tanısıp gezıp tozmayı cok ısterım ve hayatı bırlıkte paylasalım

    Yanıtla
  • 26 Ağustos 2015 tarihinde, saat 15:42
    Kalıcı bağlantı

    slm mrblar herşekilde hazır sizi mutlu ederim heranlamda farkedersiniz

    Yanıtla
  • 12 Eylül 2015 tarihinde, saat 06:12
    Kalıcı bağlantı

    Ben samsundan berk 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim arayın goruselim

    Yanıtla
  • 12 Eylül 2015 tarihinde, saat 17:37
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba. Ben istanbuldan mert. Haftada veya iki haftada bir gelip size sex köleliği yaparım. Eminim herşeyimden tavirlarimdan vücudumdan ve yorulmamamdan çok memnun olacaksin.resim istersen gönderebilirim.

    Yanıtla
  • 16 Eylül 2015 tarihinde, saat 06:33
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben burak izmirde yaşıyorum yaklaşık 4 yıldır bu işi yapmaktayım iş diyorum çünkü jigololuk bence bir iş bir nevi hizmet sektörü buda ben bu işi gerçekten profesyonel olarak yapıyorum birazda kendimden bahsedeyim ben 25 yaşındayım esmer buğday tenli ve atletik bir vücuda sahibim gerçekten kaliteli vakit geçirmek ve zevki doruklarında yaşamak isteyen bayanlar arayabilirler

    Yanıtla
  • 18 Eylül 2015 tarihinde, saat 19:08
    Kalıcı bağlantı

    elam ben ali 26 yasindayim iyi istediginiz hayati ve zevki yasatmaya varim. Kendime cok guveniyorum.
    Yasayacagimiz seylerin gizli kalmasi icin size guvenebilirmiyim??
    7\24 hizmet verebilirim.

    Yanıtla
  • 27 Eylül 2015 tarihinde, saat 22:46
    Kalıcı bağlantı

    Slm faceden ulaşabilirsin uzman danışman istek yolla konuşalım

    Yanıtla
  • 29 Eylül 2015 tarihinde, saat 21:35
    Kalıcı bağlantı

    Selam suzan hanim arzularını zi tatmin etmek istiyorum görüşebiliriz istediğiniz zaman e posta dan ulaşın bana

    Yanıtla
    • 7 Ekim 2015 tarihinde, saat 15:23
      Kalıcı bağlantı

      Selam samsunda her türlü zevk almak isteyen arkadaşlar bayan cüzzi rakamlarla birlikte olunur

      Yanıtla
  • 12 Ekim 2015 tarihinde, saat 00:42
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hnm bn ramazan istanbuldan hiç öğretmenle beraber olmadım istersan sizinle olabilrim aslen sinopluyum 0532 784 57 44

    Yanıtla
    • 4 Kasım 2015 tarihinde, saat 18:27
      Kalıcı bağlantı

      Merhaba ben Ahmet Samsun İlkadım da oturuyorum yaşım 18 boyu 1.80 kilom 80 paraya ihtiyacım olduğu için yapıyorum ama bu işte tecrubeliyim istediğiniz zevki doruklarada yaşatmak için arayın

      Yanıtla
  • 10 Kasım 2015 tarihinde, saat 19:51
    Kalıcı bağlantı

    Slm ben samsun ilkadımdan ahmet rumuzum yalnız adam yalnız olduğum için jigoloyum masaj yapabilirim ve daha fazlasını da sen ne dersen o anladım sen onu seni görünceacayip derecede elektrik aldım

    Yanıtla
  • 11 Kasım 2015 tarihinde, saat 11:42
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba slm ben kartal dan kaan atletik bir erkegim profesyonel bir jigololuk yapiyorum ulaşım tek

    Yanıtla
  • 15 Kasım 2015 tarihinde, saat 09:54
    Kalıcı bağlantı

    Mrb ben samsun merkezden jigoloyum..ismim ahmet ama sexsmaxinası yıl resmen numaramı yazım ara görbak inanmayacaksın yaşadıklarına

    Yanıtla
  • 9 Aralık 2015 tarihinde, saat 03:35
    Kalıcı bağlantı

    sizin gibi tatlı bir bayanı gördükden sonra ben gönülden gelirim bana ulasın gizlilige önem veriyorum

    Yanıtla
  • 9 Aralık 2015 tarihinde, saat 17:01
    Kalıcı bağlantı

    Selamlar Suzan Hanım.Ben Samsun’dan Jigolo Osman.Samsunda ikamet etmekteyim. 24 yaşında, uzun boylu 1.83 boyunda,yakışıklı,karizmatik,atletik ve güvenilir bir Jigoloyum.Masörlükte yapıyorum.Gizliliğe önem veririm.Size eşlik edip sizi mutlu edeceğime inanıyorum.Sizinle tanışıp görüşmek isterim.

    Yanıtla
  • 10 Aralık 2015 tarihinde, saat 16:14
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba hanımefendi.1.86 boyunda spor akademisi mezunu bir beyim.beraber mutlu anlar yaşayabilriz

    Yanıtla
  • 13 Aralık 2015 tarihinde, saat 12:13
    Kalıcı bağlantı

    slm suzan hanım senin aradığın benim samsunluyum 40 yaşında sporla uğraşıyorum sekse düşkün azgın bir erkeğim senle mutlu dakilkalar yaşayabilirim saygılar

    Yanıtla
  • 21 Aralık 2015 tarihinde, saat 06:40
    Kalıcı bağlantı

    Kendi işim massörüm zaten ama sizi memnun edermisin bilmiyorum cünkü cok hoş ve tatlısınız hanfendi kıyamam size

    Yanıtla
  • 21 Aralık 2015 tarihinde, saat 19:49
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben iri yapılı güclü kuvvetli kadınını nasıl mutlu edeceini bilen her türlü fanteziye acık biriyim zevkin doruklarına ulasacağınızdan eminim

    Yanıtla
  • 26 Ocak 2019 tarihinde, saat 00:40
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben samsundan poyraz 25 yaşında yim . Görüşmek ve . Konuşmak isteyen bayanlar ulaşsın

    Yanıtla
  • 24 Mart 2019 tarihinde, saat 21:32
    Kalıcı bağlantı

    Fazla söze gerekyok arayın konuşalım sadece 1 kişi istiyorum isteyene görüşmeden önce resim atarım

    Yanıtla
  • 24 Haziran 2019 tarihinde, saat 10:49
    Kalıcı bağlantı

    Slm Suzan hanım gizliliğe önem veren biriyim arayın tanışalım

    Yanıtla
  • 24 Haziran 2019 tarihinde, saat 11:01
    Kalıcı bağlantı

    Slm Suzan hanım ben samsun atakum dan mert gizliliğe önem veren biriyim 34 yasında175boyunda 80kiloyum

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.