Suzan gümüşhane jigolo

Merhaba beyler ben Suzan Gümüşhane ilinde yaşayan genç cinselliğe düşkün kadınların nelerden hoşlandığını iyi bilen bir jigolo arıyorum. cinselliğe çok önem veriyorum her yaştan bay arkadaş arıyorum, yakışıklı kaliteli bir beyle tanışıp cinsellik yaşamak istiyorum. Bir şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapıyorum.

Aşk yaşamadım ve aşka inanmıyorum bu yüzden beni eleştirmeyin sizler belki yaşadınız ama bana denk gelmedi ne deyim. Bende isterdim böyle sitelerde profilim olmasın ,Gümüşhane jigolo ajansı bence en iyisi ama mecbur artık doğru düzgün adam bulmak çok zor burada bulabileceğime inanıyorum ve çekinmeden üyeliğimi yaptım. Maddi durumum iyi bende paranın lafı olmaz Siz yeter ki mutlu olayım insan daha ne ister hayatta değil mi ?

Suzan gümüşhane jigolo

gümüşhane jigolo arayan bayanlar

Üst düzey yönetici olduğumdan dolayı genellikle insanlarla samimi olmayan aradaki mesafeyi korumaya çalışan bir bayanım. ve karakterim bunun tam tersi sıcak kanlı konuşkan ve samimi bir kişiliğim bende iş yerinde yaşadığım o stresli saatlerden sonra beni rahatlatıp gevşetebilecek hem sekste iyi hem de konuşkan sıcak kanlı insanlar ile görüşme sağlamaya dikkat ediyorum evet Gümüşhane jigolo arayışım bitmedi ve burdayım.

bu ajansla çalışmamın ilk sebebi cinselliğe düşkün erkekler ile keyifli saatler geçirmek olsa da ben çoğu zaman otele yada evime geçmeden önce dışarıda yemek yiyip bir şeyler içip muhabbet edebileceğim konuşacak konusu olan kendini iyi ifade edebilen ve yanıma yakışan erkekler ile zaman geçirmeye de ayrıca bayılırım.

hafta içi çalıştığım için sadece hafta sonları alkol kullanabiliyorum. size ısınırsam bana samimi davranırsanız size evimde çok güzel rakı sofraları kurarım bu arada harika mezeler hazırlarım çünkü rakı içmeyi ve rakı içtikten sonra biraz sarhoş olup kendimi sizin kollarınıza bırakmanın hayallerini kurduğumu da lütfen aklınızdan çıkarmayın. çok para çok mutluluk getirmiyor eğer getirseydi ilk ben mutlu olurdum. siz bana kendimi değerli hissettirdiğiniz takdirde bende size istediğiniz maddi özgürlüğü sağlamaktan asla çekinmem.

 

Gümüşhane jigolo sitesi üyeleri size sesleniyorum,ben cinsellikte sınırları olan bir kadın değilim aksine aramızda yaşanacak bu özel duyguların konuşularak sıradanlaştırılmasına da karşıyım benimle ilgili bilmeniz gereken tek şey farklılıklara açığım yeter ki bana kadınlığımı en üst noktalara kadar yaşatmayı başarın size kişisel özeliklerimden de biraz bahsedeyim ben 43 yaşında sarışın ela gözlü 1.69 boyunda 70 kilo hafif balık etli bir kadınım eğer sizde beni şuan yanınızda hayal ettiyseniz beni yanınıza çağırın hayallerinizi beraber gerçekleştirelim.

 

 

Suzan gümüşhane jigolo” üzerine 669 düşünce

  • 7 Eylül 2014 tarihinde, saat 22:41
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba Suzan hanim ben burak istanbuldan kendimi övmey i sevmem önemli olan dürüst olmak ve yatakta iyi olmak kendinize guveniyorsan iz buyurun

    Yanıtla
      • 14 Ocak 2015 tarihinde, saat 18:07
        Kalıcı bağlantı

        Merhaba sizi çok beğendim şuan yurtdışındayım fakat olurda isterseniz tanışmayı türkiyeye seyahat ediyorum bilginize tel numarası veremiyorum burda isterseniz mail üzerinden ulaşabilirsiniz.

        Yanıtla
      • 17 Nisan 2015 tarihinde, saat 12:57
        Kalıcı bağlantı

        suzan hanim merhaba sizi cok begendim beni lutfen arayin pisman olmuyacaksiniz bende hatay dan sizi bekliyorum arayin lutfen.

        Yanıtla
        • 25 Mayıs 2015 tarihinde, saat 12:12
          Kalıcı bağlantı

          ben antakyadan umut sizin gibi güzel bayanla birlikte olmayı çok isterim.. 24 yaşında 75 kilo 1,80 boyunda klas bir erkeğim.Temizliğe ve titizliğe çok önem veririm.Bu numaradan bana ulaşın

          Yanıtla
      • 17 Nisan 2015 tarihinde, saat 13:54
        Kalıcı bağlantı

        suzan hanim merhaba sizi cok begendim beni lutfen arayin pisman olmuyacaksiniz bende hatay dan sizi bekliyorum arayin lutfen

        Yanıtla
    • 16 Kasım 2014 tarihinde, saat 04:25
      Kalıcı bağlantı

      Slm ben alanyada yasiyorum sizinle iliski yasamak isterim 175 boyum yakisikli size ayak uydurmak isterim

      Yanıtla
    • 6 Ocak 2015 tarihinde, saat 18:47
      Kalıcı bağlantı

      Merhaba suzan hanim ben hatayliyim sizinle tanışmak ve görüşmek isterim tabi sizin içinde uygun olursa

      Yanıtla
    • 4 Şubat 2015 tarihinde, saat 23:14
      Kalıcı bağlantı

      ben murat mersinden bayan kuaforuyum yas 24
      mersinli bayanlardan arama ve mesaj bekliyorum
      yanlız bayanlar cagrıya cevap yok 05064942008

      Yanıtla
    • 10 Şubat 2015 tarihinde, saat 20:26
      Kalıcı bağlantı

      Selam ben cihan görüşebilir miyiz sizi memnun edebilecegime inanıyorum

      Yanıtla
    • 9 Mayıs 2015 tarihinde, saat 14:15
      Kalıcı bağlantı

      meraba suzan hanım antakyada şirket sahibiyim sizinle görüşüp tanışmak istiyorum

      Yanıtla
    • 29 Temmuz 2015 tarihinde, saat 11:16
      Kalıcı bağlantı

      Slm suzan hanım ben adem hatay\dörtyolda yaşıyorum Cinsel hayat açıkçası sene düşkünüm saygılı biriyim dinlemeyi severim fazla konuşmam temizliğe önem veririm tlfnu

      Yanıtla
    • 16 Haziran 2018 tarihinde, saat 02:11
      Kalıcı bağlantı

      Merhaba Suzan hnm ani görmek için yaşamak lazım bir telefon kadar yakınım size

      Yanıtla
    • 7 Haziran 2019 tarihinde, saat 13:22
      Kalıcı bağlantı

      Merhaba suzan hanim ben serhan 1.85 cm boyunda 85 kgramim temizlik ve hijyene onem veririm hatay arsuzda ikamet ediyorum 39 yasindayim gorusmelerimi gunduz yapiyorum gecede olur isterseniz arayin goruselim

      Yanıtla
    • 10 Kasım 2014 tarihinde, saat 21:31
      Kalıcı bağlantı

      ben murat mersinden bayan kuaforuyum yas 24
      mersinli bayanlardan arama ve mesaj bekliyorum
      yanlız bayanlar cagrıya cevap yok

      Yanıtla
    • 13 Kasım 2014 tarihinde, saat 16:50
      Kalıcı bağlantı

      merhaba ben ümit bilmiyorum bunca kişinin arasından beni fark edermisiniz bilmem ama ben yenede bir şansımı deniyeim, yenim daha önce hiç yapmadım yaşım 23 boy 1.79 69 kilo eğer olurda tercihiniz olursam

      Yanıtla
  • 9 Eylül 2014 tarihinde, saat 13:41
    Kalıcı bağlantı

    slm ben mehmet ali ankarada kalmakdayım yaşamayı gezmeyi tatil yapmayı ve güvenilir dost arıyorum bu arada yaşımda gec o yuzde hızlı yaşacak kişi arıyorum

    Yanıtla
  • 10 Eylül 2014 tarihinde, saat 00:48
    Kalıcı bağlantı

    1.75 boyunda 70 kiloyum üniversite mezunu dış görünüşüne önem veren kültürlü biriyim aramanı bekliyorum.

    Yanıtla
  • 10 Eylül 2014 tarihinde, saat 10:25
    Kalıcı bağlantı

    slm 1.75bynda 85 kg buğday tenliym her türlü tatminlik garanti ara yeter

    Yanıtla
  • 10 Eylül 2014 tarihinde, saat 14:04
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanım ben izzet istanbuldayım şu anda 28 yaşında elit bir beyim seninle tanışmayı arzuluyorum

    Yanıtla
  • 11 Eylül 2014 tarihinde, saat 15:48
    Kalıcı bağlantı

    Çok guzlsn seninle birlikte olrm snnle çok guzl fantazi yapacgmza inaniyorm beni ara

    Yanıtla
  • 12 Eylül 2014 tarihinde, saat 18:22
    Kalıcı bağlantı

    cinselliğe cok önem veririm her türlü bayan arasın bekliyorum heyecan doruklara cıksın 🙂

    Yanıtla
    • 13 Eylül 2014 tarihinde, saat 17:43
      Kalıcı bağlantı

      Adım oğuz yaşım 22 sana istediğin şeyleri yaşanabilir ara beni herşeyi.konuşalım

      Yanıtla
  • 13 Eylül 2014 tarihinde, saat 16:15
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba adım Engin Hatay ve çevresine işim icabı sürekli geliyorum ararsan tanışa biliriz

    Yanıtla
  • 13 Eylül 2014 tarihinde, saat 19:28
    Kalıcı bağlantı

    MERHABA SUZAN HANIM UYGUN GÖRÜRSENİZ TANIŞMAK İSTERİM…bay.

    Yanıtla
  • 14 Eylül 2014 tarihinde, saat 11:02
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben kuzey yas 29 antalyada yasıyrm
    gizlilige önem veren kaçamak yapmak buluşmak tanışmak isteyen bayanları beklıyrm güvenılır ve saygılı olursa sevınırım 0542 445 55 43 saygılarımla

    Yanıtla
    • 27 Eylül 2014 tarihinde, saat 23:39
      Kalıcı bağlantı

      mrb suzan hanım ist yolunuz düşerse sizinle güzel bir gün gecirmek isterim size cep vereyim gelirseniz beklerim canım

      Yanıtla
  • 14 Eylül 2014 tarihinde, saat 14:21
    Kalıcı bağlantı

    mrb ben mehmet 1.90 boy 80 kilo ela gözlü yakışıklı biriyim işin doğrusu paraya ihtiyacım var aramanızı beklyrm

    Yanıtla
  • 14 Eylül 2014 tarihinde, saat 19:04
    Kalıcı bağlantı

    e aynı şehirdeyiz neden aramadın ben maddiyete fazla önem vermem kendime güveniyorum iletişim kur yeter ben jigolo değilim para için yapmıyorum yaşamayı ve yaşatmayı seviyorumgüzel duyguları istersen.

    Yanıtla
  • 15 Eylül 2014 tarihinde, saat 13:45
    Kalıcı bağlantı

    selam suzan hanım ben van dan servan 27 yaş iyi temiz bakımlı aynı zamanda güler yüzlü bi insanımdır size hizmet vermekten şeref duyarım aramanızı bekliyorum

    Yanıtla
  • 16 Eylül 2014 tarihinde, saat 14:44
    Kalıcı bağlantı

    iskenderunda ıkamet edıyorum . mesafe sorunum yok . arayın beklıyorum

    Yanıtla
  • 18 Eylül 2014 tarihinde, saat 15:44
    Kalıcı bağlantı

    İstanbul
    sisliden yaşım 27 boy 190 kilo 80 evli çift yada olgun bayan arıyorum

    Yanıtla
  • 18 Eylül 2014 tarihinde, saat 22:15
    Kalıcı bağlantı

    canım her zaman hataylı biriyle ilişki yaşamak istemiştim bunu seninle yapabiliriz ara beni bebegim

    Yanıtla
  • 19 Eylül 2014 tarihinde, saat 07:37
    Kalıcı bağlantı

    Adım Özcan 27 yaşında 173 boyunda 72 kg ağırlığında biriyim. Tanışmak isteyen bayanlar

    Yanıtla
  • 19 Eylül 2014 tarihinde, saat 12:58
    Kalıcı bağlantı

    merhaba adım turgay güzel dürüst bir dostluğa arkadaşlığa sırdaşlığa yarenliğe dert ortağına ne dersiniz arayın emin olun beni tanıdığınıza hiç pişman olmayacaksınız bitlis tatvanlıyım 1.72 boy 65 kilo kumral atletik vucutlu göğrüm kıllıdır 🙂

    Yanıtla
  • 19 Eylül 2014 tarihinde, saat 22:06
    Kalıcı bağlantı

    Merhabalar eger isterseniz görüşebiliriz… sizin gibi olgun bayanlardan cok hoslanigimi soylemeliyim. Iyi aksamlar diliyorum

    Yanıtla
  • 20 Eylül 2014 tarihinde, saat 22:36
    Kalıcı bağlantı

    Hello, I am an educated foreigner in Istanbul looking for a friend with benefits while I am here, preferably someone who is educated and 35-50 years old in Istanbul 🙂

    Yanıtla
  • 22 Eylül 2014 tarihinde, saat 00:25
    Kalıcı bağlantı

    kaliteye öenm veren her yere uyum sağlıyan biiym 21 yaşnda üniversite öğrencisiym

    Yanıtla
  • 22 Eylül 2014 tarihinde, saat 12:19
    Kalıcı bağlantı

    yaşım 24 balıkesirdeyim güvenilir bayanlarla istediği kadar saat gün hafta hiç farketmez kendine güvenen bayanlardan

    Yanıtla
  • 23 Eylül 2014 tarihinde, saat 22:59
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben şevki izmir çeşme’de yaşıyorum kendi işimde çalışıyorum. görüşmek veya tanısmak isterseniz konusabilirz.

    Yanıtla
  • 23 Eylül 2014 tarihinde, saat 23:49
    Kalıcı bağlantı

    dikkat trafik kazasi hasar danışmanlık şirketi olarak sizlere hizmet için varız . son 10 yıl içinde siz veya bir yakınınız trafik kazası geçirdi ise bizi arayın.

    Yanıtla
  • 24 Eylül 2014 tarihinde, saat 10:03
    Kalıcı bağlantı

    Selam, ben Erzurum’dan Metehan. 22 yaşındayım. Yakışıklı ve çekici birisiyim. Güzel vakit geçirmek istiyorsan araman yeterli

    Yanıtla
  • 24 Eylül 2014 tarihinde, saat 14:31
    Kalıcı bağlantı

    merhaba 26 yaşındayım adana seyhanda yaşıyorum üniversite mezunuyum yabancı dil ingilizce biliyorum zengin aile çocuguyum olgun bayanlardan hoşlandıgım için parasız jigololuk yapmak istiyorum

    Yanıtla
  • 24 Eylül 2014 tarihinde, saat 23:06
    Kalıcı bağlantı

    Slm bn Oğuz yakışıklı 24 yaşında yim konuşmayı bilen ve iyi giyinen biriyim
    1.78 boyunda 69 kilo kumral bi bayım istanbul besiktas ta oturuyorum arayın konuşalım

    Yanıtla
  • 26 Eylül 2014 tarihinde, saat 09:50
    Kalıcı bağlantı

    suzan hanım sizin gibi sade bir hanım arkadaşa ihtiyacım var gizlilik şartıile

    Yanıtla
  • 26 Eylül 2014 tarihinde, saat 22:58
    Kalıcı bağlantı

    sizinle tanışmak isterim gizlilik konusunda hiç şüpheniz olmasın ve sizi memnun edecemden hiç şüphenizolmasın gizli kaçmaklar yapmak isteyen bayanlar

    Yanıtla
  • 27 Eylül 2014 tarihinde, saat 00:54
    Kalıcı bağlantı

    slm ben ahmet kahramanmaraş ta yaşıyorum 22 yaşında yakışıklı bir gencim tanışmak isteyen bayan arkadaşlar

    Yanıtla
  • 27 Eylül 2014 tarihinde, saat 15:08
    Kalıcı bağlantı

    slm hanım efendı mersın merkezden murat ben yaş 29 tanışmak ıstersenız

    Yanıtla
  • 28 Eylül 2014 tarihinde, saat 11:24
    Kalıcı bağlantı

    adana da yaşıyorum her zaman için seninle her konuda herşey yaşamaya hazırım

    Yanıtla
  • 28 Eylül 2014 tarihinde, saat 12:25
    Kalıcı bağlantı

    selam ben İskenderun dan jigolo Mehmet can31 kaçamak yapmak buluş mak tanışmak bayanları bekliyorum ayrıca masör lük hizmeti veriyorum hadi bayanlar kendinizi şımartın arayın

    Yanıtla
  • 29 Eylül 2014 tarihinde, saat 17:36
    Kalıcı bağlantı

    MERHABALAR ;enerjık dınamık kadınlıgınızı en güzel şekilde yaşatacak her yerınızı yalayacak kolay kolay yorulmayan romantik güven ve gizlilik içinde birine ne dersiniz? -İSTANBUL 🙂

    Yanıtla
  • 1 Ekim 2014 tarihinde, saat 00:10
    Kalıcı bağlantı

    mrhb suzan hanım nsılsınz bende size talibim sizinle ciddi olarak tanısmak ve dostca birseyler yasamak ıstrm. özgürüm sex de sınırım yoktur. uygumsan sizinle görüşmek ısterım ciddiyim. sizinle tel dede olsa konumak ısterım .bir yerden başlamak güzel olur bence.

    Yanıtla
  • 1 Ekim 2014 tarihinde, saat 00:13
    Kalıcı bağlantı

    mrhb güzel ve seks hastası bayanlar sizlerle ciddi olarak tanısmak ve dostca birseyler yasamak ıstrm. özgürüm sex de sınırım yoktur. uygumsan sizlerle görüşmek ısterım ciddiyim. sizlerle tel dede olsa konuşmak ısterım .bir yerden başlamak güzel olur bence.

    Yanıtla
  • 1 Ekim 2014 tarihinde, saat 01:00
    Kalıcı bağlantı

    Ben mehmet adanalıyım Antep’te oturuyorum sert seviyorsanız görüşelim

    Yanıtla
  • 1 Ekim 2014 tarihinde, saat 01:01
    Kalıcı bağlantı

    Ben mehmet adanalıyım Antep’te oturuyorum sert seven bayanlarla görüşebilirim

    Yanıtla
  • 1 Ekim 2014 tarihinde, saat 04:32
    Kalıcı bağlantı

    sakaryada üniversite öğrencisiyim 26 yaşındayım. her konuda memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz.

    Yanıtla
  • 2 Ekim 2014 tarihinde, saat 14:20
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanım ben adanadan can.beni ararsanız görüşebilir.

    Yanıtla
  • 3 Ekim 2014 tarihinde, saat 21:09
    Kalıcı bağlantı

    SLM BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR OKULU MEZUNUYUM ATAMA BEKLİYORUM GAYET YAKIŞIKLI VE KARİZMATİK BİRİYİM İLGİLENİR İSENİZ SİZE BİR TLF KADAR YAKINIM

    Yanıtla
  • 4 Ekim 2014 tarihinde, saat 15:46
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben doğan yaşım 20 istanbul avrupa yakasında oturuyorum tanışmak isteyen bayanlar gizli lik önceligimdir 50 yaş üstü kabul etmiyorum

    Yanıtla
  • 5 Ekim 2014 tarihinde, saat 08:07
    Kalıcı bağlantı

    Slm suzan hanim çok hoş bayansin seninle beraber hayecan yaşamak isterim gerçekten supersin seninle beraber olmaki hep seni mutlu etmeyi emrine ebade olmak isterdim seninle fantazi yaşamak isterdim bunumaraya masaj birak tanitici masaj ben sana donerim zevkle

    Yanıtla
  • 5 Ekim 2014 tarihinde, saat 20:21
    Kalıcı bağlantı

    slm ben poyraz istanbul avrupa yakasında oturuyorum 23 yasındayım guzel bır bırlıktelık ısteyen dul, olgun ,balık etli farketez sadece bırlıktelıkten zevk almak isteyen bayanlar arasın pişman olmayacaksınız

    Yanıtla
  • 6 Ekim 2014 tarihinde, saat 10:05
    Kalıcı bağlantı

    Tum bayanlar guven herseyden once gelir tatmin olduktan sonra. Insanin aklinda soru isareti olmayacak bu fikirdeysen

    Yanıtla
  • 6 Ekim 2014 tarihinde, saat 10:12
    Kalıcı bağlantı

    Ben baki 36 yas kumralim .guven icinde zevkin doruguna cikip sirtimi dondugumde suphe icinde olmak istemiyorum boyle dusunen bayanlar vardir boyle dusunenler

    Yanıtla
  • 6 Ekim 2014 tarihinde, saat 10:35
    Kalıcı bağlantı

    slm bende yalnız yaşayan we partner arayan sıcak kanlı we espirili biriyim aramak isterseniz

    Yanıtla
  • 7 Ekim 2014 tarihinde, saat 02:00
    Kalıcı bağlantı

    Cinsellik in verdiği haz hicbirseyde yoktur bursada oturuyorum yaşım 18 ilişkiye girmek le geçiyor günlerim,genç biriyle ilişkiye girmek kadınlar tarafından daha iyidir çünkü yaşlı adamın penisi bile kalkmaz olgun bayanlar favorimdir yaşı hiç farketmez işiniz düşsün

    Yanıtla
  • 7 Ekim 2014 tarihinde, saat 09:52
    Kalıcı bağlantı

    Istanbul Ortaköy Temiz hijyen önem veren sözünde duran bayanlar arasın. ..

    Yanıtla
  • 7 Ekim 2014 tarihinde, saat 14:52
    Kalıcı bağlantı

    slm ben hatay iskenderundan okan yasım 24 bekarım jigololuk yapıyorum her ısteyen bayan arayabılır tanısabılırız

    Yanıtla
  • 7 Ekim 2014 tarihinde, saat 17:09
    Kalıcı bağlantı

    Tanışmak istiyorum senin le sana uyum sağlaya bilirim ara beni

    Yanıtla
  • 7 Ekim 2014 tarihinde, saat 18:59
    Kalıcı bağlantı

    harikasın hemen dün bana hemen yanındayım tatlım beklıyorum

    Yanıtla
  • 7 Ekim 2014 tarihinde, saat 21:29
    Kalıcı bağlantı

    İyi günler suzan hanım ben Antakya merkezden hüseyin atatürk caddesine yakın konak sineması civarında oturmaktayım elit bakımlı güvenilir sevecen birisiyim 23 yaşındayım sizin gibi hoş bir bayanla gerçekten görüşmek isterim MemnunKalacağız. sağlıcakla güzel bayan.

    Yanıtla
  • 8 Ekim 2014 tarihinde, saat 12:35
    Kalıcı bağlantı

    Ben istanbuldan ilkkan. 20 yaşındaym ve seyehat engelim yok. Olgun bayanlardan hoşlanıyorum.

    Yanıtla
  • 9 Ekim 2014 tarihinde, saat 00:14
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba sızan hanım ismim kuzey. Kocaelide oturmaktayım 22 yaşında üniversite öğrencisiyim aramak isterseniz

    Yanıtla
  • 9 Ekim 2014 tarihinde, saat 01:03
    Kalıcı bağlantı

    meraba ben kadir istanbulda oturyorum yoğun istek üzere gele bilirim 1.93 boyum ve fit vucuda sahibim vücut geliştirme sporu ile uraşıyorum deneyimim war

    Yanıtla
  • 9 Ekim 2014 tarihinde, saat 20:40
    Kalıcı bağlantı

    mrb ben 24 yasında oldukca bakımlı ve herseye onem gosterırım

    Yanıtla
  • 9 Ekim 2014 tarihinde, saat 22:44
    Kalıcı bağlantı

    selam ben ankarada yasıyorum iş icabı hataya ayda iki defa gidiyorum bende üst düzeyde yöneticiyim mutlaka görüşmek tanışmak isterim saygılarımla

    Yanıtla
  • 10 Ekim 2014 tarihinde, saat 05:00
    Kalıcı bağlantı

    sizinle her turlu yone vede herturlu yola varim sadece aramniz yeter

    Yanıtla
  • 10 Ekim 2014 tarihinde, saat 10:50
    Kalıcı bağlantı

    24 yasindayim bakimli ve her turlu size doyuma ulastirabilrcegime inaniyorum msjini bekliyorum yer istanbul boy 1.85 kg 80 kumarl tenliyim

    Yanıtla
  • 10 Ekim 2014 tarihinde, saat 15:01
    Kalıcı bağlantı

    merhaba okan ben 21 yaşındayım gizliliğe önem veren ne yapmak veya yaptırmak istediğini bilen biriyim her kadının şımartılmayı hak ediyor ve buda biz erkeklere döşüyoru eyer sizde şımartılmak istiyorsanız

    Yanıtla
  • 10 Ekim 2014 tarihinde, saat 17:06
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben bursadan ekrem yaş 23 mavi gözlü kumral 170 cm boy 69 kiloyum gizliliğe önem veren kaliteli dürüst güvenilir birisiyim

    Yanıtla
  • 10 Ekim 2014 tarihinde, saat 20:17
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben arda 20 yaşındayım. eğer isterseniz partneriniz olurum. para benm için hiç mühim değil. yanıtınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

    Yanıtla
  • 11 Ekim 2014 tarihinde, saat 01:40
    Kalıcı bağlantı

    slm suzan hanım ben emre yasım 30 adanada yasıyorum mumkunse sizinle güzel bir beraberlik kurmak istiyorum

    Yanıtla
  • 11 Ekim 2014 tarihinde, saat 03:20
    Kalıcı bağlantı

    selam suzan. Ben 25 yaşında her türlü isteğine cevap verebilecek gizliliğe önem veren biriyim. Eğer tanışmak istersen

    Yanıtla
  • 11 Ekim 2014 tarihinde, saat 04:16
    Kalıcı bağlantı

    Meraba suzan hanlm hatay antakyada memurum.yaklşlkll senin istedigin karekterde biriyim.eger benim bu senin numaranl mesaj şeklinde atarsan pazar günü ayln 12 de çallşlyorum seni araylp kendimi sana tanltma flrsatlm olur ekinci mshallesinde oturuyorum.bu numarama 0505 6341409 mesaj olarak telefon numaranl bekliyorun.Saygllar suzan hanlm.

    Yanıtla
  • 11 Ekim 2014 tarihinde, saat 05:25
    Kalıcı bağlantı

    Slm 44y 1.68b 83k kumral bursa ve yakin çevresinden bayanlar güven gizlilik esastir mesaj veya ulasin

    Yanıtla
  • 11 Ekim 2014 tarihinde, saat 15:44
    Kalıcı bağlantı

    mrb ben özel bir turizm firmasında muavinlik yapıyorum 20 yaşındaym aradgınız bütün özellikler bende mevcut doyumsuz zevkli bir gece geçirmek içn ulaş bna zvkin doruklarına çıkacaksın emin ol

    Yanıtla
  • 11 Ekim 2014 tarihinde, saat 17:10
    Kalıcı bağlantı

    adım alperen 32 yaşında atletik hiper aktif esmer kısa saçlı biriyim masör ve susporlarıyla uğraşıyor antalyada yaşıyorum fırsat buldukça da gezerim şehir benim için önemli değil arayın sizi başlangıç olarak sadece masajımla zevkin doruklarına çıkarayım sonrada seks imle

    Yanıtla
  • 12 Ekim 2014 tarihinde, saat 14:51
    Kalıcı bağlantı

    ben ufuk 19 yaşındqayım yakışıklıyım Malatyalı yım benı

    Yanıtla
  • 12 Ekim 2014 tarihinde, saat 15:44
    Kalıcı bağlantı

    ben 22 yaşında aradıgınız kriterlerde olan sportik bir vücudu olan erkeğim . aradığınızdan fazlası bile var bende 🙂

    Yanıtla
  • 12 Ekim 2014 tarihinde, saat 18:09
    Kalıcı bağlantı

    denizli yaşıyorum yaş 25 gizliliğe önem veren bir bayan isen ara tanışalım bei tanıyınca kaybetmek istemiyceksin

    Yanıtla
  • 12 Ekim 2014 tarihinde, saat 21:01
    Kalıcı bağlantı

    slm yaşım 25 mersinde yaşıyorum istersenız ulaşın hertüslü görüşürz

    Yanıtla
  • 13 Ekim 2014 tarihinde, saat 11:01
    Kalıcı bağlantı

    slm ben burak 31 yaşındayım istanbuldayaşıtorum 1 80 boy 80 kilodayım arayın konuşalım

    Yanıtla
  • 13 Ekim 2014 tarihinde, saat 11:08
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben kuzey istanbulda yaşıyorum yaşım 24 istediğin şehveti sana yaşatacağımdan emin olabilirsin

    Yanıtla
  • 13 Ekim 2014 tarihinde, saat 12:53
    Kalıcı bağlantı

    mrb bn tufan ist avrupa yakasından 25 yaşında halim vaktim iyi sizinle tanışmak isterm

    Yanıtla
  • 14 Ekim 2014 tarihinde, saat 00:41
    Kalıcı bağlantı

    ismim çağtay 40 -45 yaş altı bayanlarla ilgilenmıyom yaşım 18 boyum 1.76 göz rengım ela saclarımm uzun kılom 60 fit bır vucuda sahıbım izmirde oturuyom

    Yanıtla
  • 14 Ekim 2014 tarihinde, saat 11:01
    Kalıcı bağlantı

    Ankara daa saygin ve kaliteli bi kuaforum ust duzey musterile hizmet vermekteyim temizlige cok onem verrim ayni sekilde bayanlari beklerim

    Yanıtla
  • 14 Ekim 2014 tarihinde, saat 15:06
    Kalıcı bağlantı

    slm ben emre gızlılıge onem veren evlı cıft veya evlı bayanlarla ust duzey ılıskıler ıcın arayın beklerım

    Yanıtla
  • 14 Ekim 2014 tarihinde, saat 21:04
    Kalıcı bağlantı

    merabalar ben ahmet ankaradan fotograftaki resminiz cok güzel sizi cok begendim eger sizde beni begenirseniz alo deyin yeter

    Yanıtla
  • 15 Ekim 2014 tarihinde, saat 05:34
    Kalıcı bağlantı

    Ben sercan iskenderundan yaziyorum isterseniz eger gorusebiliriz yasim 21 tel

    Yanıtla
  • 15 Ekim 2014 tarihinde, saat 12:56
    Kalıcı bağlantı

    Slm bn cagtay 18 yasindayim boyum 1,76 kilom 65 fit bi vucuda sahibimm 35 alti bayanlarla ilgilenmiyom jigololuk yapiyom

    Yanıtla
  • 15 Ekim 2014 tarihinde, saat 13:12
    Kalıcı bağlantı

    Mrb adım ali 23 yaşındayım istanbul Anadolu yakasındayım tanışmak isterseniz

    Yanıtla
  • 15 Ekim 2014 tarihinde, saat 18:19
    Kalıcı bağlantı

    Adım ender ıstanbuldayim 26 yaşındayım seni fazlasıyla memnun ederim

    Yanıtla
  • 15 Ekim 2014 tarihinde, saat 21:32
    Kalıcı bağlantı

    benim telefon nuamram açaık her zaman ayrıca antakyada yaşıyorum hatayda

    Yanıtla
  • 15 Ekim 2014 tarihinde, saat 21:46
    Kalıcı bağlantı

    mrb adim yavuz 32 yasinda olgun bir erkegim cinsel hayatina ozen gosteriyorsan

    Yanıtla
  • 16 Ekim 2014 tarihinde, saat 00:06
    Kalıcı bağlantı

    meraba 23 yaşındayım aslen hataylıyım görüşmek istermiyiz acaba

    Yanıtla
  • 16 Ekim 2014 tarihinde, saat 15:11
    Kalıcı bağlantı

    Ben ahmet hatay da yasiyorum konusmak istersen bana burdan ulasabilirsiniz

    Yanıtla
  • 16 Ekim 2014 tarihinde, saat 17:02
    Kalıcı bağlantı

    MerHaba Suzan Hanım 🙂 Ben 19 Yasında bir üniversite ögrencisiyim. Konyalıyım 🙂 Yakısıklı DürüsT Birisiyim sizinle Tanısmak isterim 🙂 aramaNIZ YETER

    Yanıtla
  • 16 Ekim 2014 tarihinde, saat 18:35
    Kalıcı bağlantı

    slm ben fırat 23 yaşındayım kendime güvenim tam tanışmak istiyorum

    Yanıtla
  • 16 Ekim 2014 tarihinde, saat 23:38
    Kalıcı bağlantı

    Adanada yasiyorum ve seni memnun edecegime cok eminim suan iraktayin 26yasindayim sex partnerimi mutlu ettim zamn dahada mutlu olurum goruselim cikarsiz

    Yanıtla
  • 17 Ekim 2014 tarihinde, saat 05:48
    Kalıcı bağlantı

    ben emre yaşım 22. olgun cok şey yaşamış biriyim, boyum 176 kılom 74 spor yapıyorum saclarım sarı gözler yeşil üniversite deyim, çalışıyorum

    Yanıtla
  • 17 Ekim 2014 tarihinde, saat 06:23
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan ben memet bende hataylıyım ama istanbulda yasıyorum görüşmek istersen

    Yanıtla
  • 18 Ekim 2014 tarihinde, saat 10:35
    Kalıcı bağlantı

    Slm ben ıbrahim sabaha kadar dudaklarimin dudaklarında olmasını teninin teninde olmasını istermisin seni yeniden doğmuş gibi yapmak garantisi ile tum rnerjini kullanmak istiyorum hasretim iki bacak arasını yalamaya

    Yanıtla
  • 18 Ekim 2014 tarihinde, saat 18:19
    Kalıcı bağlantı

    Mrb suzan hanım adım mert 21 yasındayım bnde hatay antakyalıyım detayları konusmak için

    Yanıtla
  • 19 Ekim 2014 tarihinde, saat 02:04
    Kalıcı bağlantı

    bn hasan 20 yaşındayım size çok yakın bir mesafedeyim aradınız mutluluğu vereceğime inanıyorum ulaşmak istersen

    Yanıtla
  • 20 Ekim 2014 tarihinde, saat 17:33
    Kalıcı bağlantı

    merhaba adım mehmet sizinle tanışmak isterim sizde isterseniz

    Yanıtla
  • 20 Ekim 2014 tarihinde, saat 22:39
    Kalıcı bağlantı

    You share interesting things here. I think that your website can go viral easily, but you must give it initial boost and i know
    how to do it, just type in google – mundillo traffic increase

    Yanıtla
  • 20 Ekim 2014 tarihinde, saat 23:05
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben izmirden yaş 25 uzun boylu esmer çekici bir yapıya sahibim ilgi alanına giren bayanlar 0542 266 75 92 burdan ulaşabilirsiniz saygilar

    Yanıtla
  • 21 Ekim 2014 tarihinde, saat 06:32
    Kalıcı bağlantı

    Slm yakışıklıyım balıkesirden serkan ve bakımlıyım 27 yaşındaym kendimi anlatmayı sevmiyorum bni tanıdığına çok memnun olacaksınız

    Yanıtla
  • 22 Ekim 2014 tarihinde, saat 22:32
    Kalıcı bağlantı

    ben hamit yakisikli esmer uzun boyle bir kisiyim suzan hanim. tanismak istersen

    Yanıtla
  • 22 Ekim 2014 tarihinde, saat 23:48
    Kalıcı bağlantı

    Selam suzan seni beğendim ismim Mehmet Gaziantep yasıyorum 25 yaşındayım 😉

    Yanıtla
  • 23 Ekim 2014 tarihinde, saat 04:13
    Kalıcı bağlantı

    selam suzan hanım bende hatay iskenderunda yasıyorum bir sirkette genel sorumluyum isterseniz birlikte güzel vakit gecirebiliriz

    Yanıtla
  • 23 Ekim 2014 tarihinde, saat 12:07
    Kalıcı bağlantı

    Selam açıklama yapmayı yazmayı sevmem sadece konuşulacak şeyler konusulur yaşayacaklarimizda yaşanarak görülür

    Yanıtla
  • 23 Ekim 2014 tarihinde, saat 12:11
    Kalıcı bağlantı

    İsmim Kenan
    23/04/1979 İstanbul Doğumluyum.181 cm boy ; 79 Kg esmer tenli Neşeli Konusmayı seven Diksiyonu düzgün biriyim .Lise mezunuyum

    Hobilerim : Fitnes Yüzme Yürüyüş
    Doğum gününüzde partilerinizde tatil günlerinizde gece hayatınızda iş toplantılarınızda ve hayallerinizdeki sex erotizmi kışkırtıcı fantezinizi heyecanınızı arzularınızı yaşamak için geç değil tam zamanı…
    Unutmayın ki! Her zaman hayatınızdaki insanların eksikliğini dolduracak,
    sizi sadece siz gibi anlayacak hizmet adına Arkadaşımız mevcuttur…
    SPORTİF VE HİJYENLİĞE DÜŞKÜN OLUP YATAKTA NE İSTEDİĞİNİ BİLEN BİRİYİM EĞER SENDE YAŞAMAK İSTİYORSAN DOĞRU YERDESİN ..KISILIKCE OLDUGU KADAR BEDENENDE AYNI OLGUNLUGA SAHIP KALITELI,BAKIMLI,CESUR,ELIT,SECKIN,ACIKGORUSLÜ,SEVIYELI VE SORUNSUZ VE GIZLI KALACAK BIRLIKTELIK ARAYAN ARKADASLARIN MESAJLARINI BEKLİYORUM…
    GİZLİLİK:
    Gizlilik esastır. Modern bir jigolo hizmeti almak isterseniz önce iletişim şarttır. Karşılıklı güven ancak karşılıklı tanışma ve konuşma ile olur ilkesinden yola çıkarak birebir görüşme olmadan hizmet vermemekteyiz. Birebir görüşme tel de olmaktadır. Fakat görüşme sonrasında yeteri kadar güven sağlayamazsanız yüz yüze görüşme talep edilebilmektedir. Bu görüşmeler daima gizli kalmakta, konuşulan ve yaşananlar hizmet alınsa da alınmasa da unutulmaktadır.
    Mesajlarınızı bekliyorum

    Yanıtla
  • 23 Ekim 2014 tarihinde, saat 16:58
    Kalıcı bağlantı

    Ben iskenderunda yasiyorum ajanlarla bir kac kere cagirdilar yakisikliyimdir kendimi ovmek istemiyorum ama alllh vergisi gorusmek isterim do.erseniz sevinirim

    Yanıtla
  • 24 Ekim 2014 tarihinde, saat 23:04
    Kalıcı bağlantı

    Slm suzan hanim sizin gibi guzel bi bayana hizmet vermek gurur verici ben ilişki duşkunuyum duyumsuzum sizle bu ilişkiyi yaşamak çok isterim bi telefon kadar yakinim yeterki gel jigolom ol diyin seve seve yaşim 35.b.17.k75 .no.05316710429

    Yanıtla
  • 25 Ekim 2014 tarihinde, saat 20:24
    Kalıcı bağlantı

    Selam ben Mersin den Serhat Yasım 30 ama gostermıyorum yasımı Jigololuk konusunda yeterli deneyime sahip sempatik kişiliğim ile sizlere farklı mutluluklar yaşatmak için buradayım.Arayan üyelerle kesın gorusmek ısterım. Hayatın yoğunluğunu ve stresini atmak ıstersenız sızı masajla rahatlatabılırım veya guzel doga gezısı pıknık yaparak eylenebılırız bir mersinde jigolo masör seks arayan bayanlar fantezi arayan bayanlar, reel birliktelik kaçamak dostluk isteyen Bayanlar ve güzel vakit geçirmek isterseniz Mersin ve cıvarı genelinden bana bir telefon ile ulaşabilirsiniz. Gizlilik sarttır hıjjenık temızlıge onem veren kısıyım masajla sızı rahatlatabılırım aramanızı beklıyorum . Ücretlıyım tabıkı . 0538 0535 716

    Yanıtla
  • 29 Ekim 2014 tarihinde, saat 00:13
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben hataylıyım bu konudahatayda olsun baska yerde olsun kadınlıgınızı sıze yasatırım

    Yanıtla
  • 29 Ekim 2014 tarihinde, saat 01:34
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanım
    24 yaşındayım,eczacıyım,mesai sorunum yok,7 gün 24 saat kafama göre takılıyorum.
    Tanışmak isterseniz

    Yanıtla
  • 29 Ekim 2014 tarihinde, saat 17:50
    Kalıcı bağlantı

    Selam , bende Antakya’da sümerlerde oturuyorum bu diğer sapıklardan değilim
    Ne istiyorsan , aradığın neyse mesaj at , ara konuşalım

    Yanıtla
  • 29 Ekim 2014 tarihinde, saat 23:49
    Kalıcı bağlantı

    boy 1.80 yas 21 kilo 72 sarı saçlıyım yeşil gözlüyüm açık tenliyım

    Yanıtla
  • 30 Ekim 2014 tarihinde, saat 14:23
    Kalıcı bağlantı

    selam suzan hanım ben hatay antakyadan gazihan 19 yaşın dayım elit ve yakışıklığı arzularınızı gerçekleştirmeye hazır olun isterseniz

    Yanıtla
  • 30 Ekim 2014 tarihinde, saat 16:29
    Kalıcı bağlantı

    mrb suzan hanım ben hakan yaş 32 gizlilik içerisin güzel sıcak anlar için ben burdayım

    Yanıtla
  • 30 Ekim 2014 tarihinde, saat 23:00
    Kalıcı bağlantı

    mahsun canım senden çok hoşlandım sevgi saygı çerçevesi içersinde sizle güzel bir diyalog kurma ümidindeyim

    Yanıtla
  • 2 Kasım 2014 tarihinde, saat 00:30
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben berkay 19 yasindayim Hatay Antakyada yasiyorum ve size yardimci olmak istiyorum memnun kalacaginiza inanin 🙂 Saygilarimla :*

    Yanıtla
  • 2 Kasım 2014 tarihinde, saat 23:11
    Kalıcı bağlantı

    hatay iskenderunda yaşıyorum…aramanı heycanla,ama çok istiyorum.pişman olmazsın derim

    Yanıtla
  • 3 Kasım 2014 tarihinde, saat 16:16
    Kalıcı bağlantı

    Merhabalar adanadan yazıyorum işininiz ve paranızın benim için hiç bir önemi yok tek önemli olan seks

    Yanıtla
  • 3 Kasım 2014 tarihinde, saat 17:46
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba Suzan Hanım ben de Antakyadayım. Sizinle tanışmak istiyorum. Bu facebook adresinden bana ulaşırsanız sevinirim.

    Yanıtla
  • 3 Kasım 2014 tarihinde, saat 21:20
    Kalıcı bağlantı

    mrb, Samsun’da üniversite okuyorum. 21 yaşındayım 176 boy, kilom 69 _u korumaya çalışıyorum;)

    Yanıtla
    • 4 Kasım 2014 tarihinde, saat 12:00
      Kalıcı bağlantı

      Merhaba Suzan Hanım ben de Antakyadayım. Sizinle tanışmak istiyorum

      Yanıtla
  • 4 Kasım 2014 tarihinde, saat 18:55
    Kalıcı bağlantı

    slm ben nigdeden mustafa ilişkı arayan bayanlar beklıyorum yas kılo sorun deyıl nigde nevsehır aksaray cevresı beklıyorum sızı mutlu ederım

    Yanıtla
  • 5 Kasım 2014 tarihinde, saat 05:47
    Kalıcı bağlantı

    nasılsınız 33 yaşında 1.90 boyunda esmer kaslı vucutluyum ist anadolu yakasında yalınız yaşayan kendi işi ile ugraşan beker biriyim tek bayanlardan haz aldıgım kadar çiflerlerde uzun süredir ilişkideyim. ilk swing deneyimim 9 yıl önce yaşdım ve şunada da güzel inanlarla yaşmakdayım bu güzel heycanı paylaşa bilecegim birbirine saygı ve güvene baglı
    arakdaşlıklık kurabilecegim kişlerle izlmenin ve izlen menin hazzın gurupseksi
    n ve fantazilerin güzeliklerin paylaşmak isterim bu yüzden tanışmak ve heycanlarımız paylaşmak isterim umaraım sizde bu hazın ve zevkin sınırsız ca doruklarda ve heycanla paylaşmak istersiniz t herşeyden önemlisi güven saygı hijyen sonrada seksimiz doyasıya yaşmak fantazilerimizle heycanlarımız yenilemek sizleri yaşmak isteyen ve sizlerle bu heycanı tatmak isteyen ben kenan. güzel olan anları paylaşmak dilegimle 0554 815 63 85 bu numaradan arıyabilirsiniz

    Yanıtla
  • 5 Kasım 2014 tarihinde, saat 11:03
    Kalıcı bağlantı

    sl m ben okaty cnm senı ock beegndım benım cok ıhtycm var ltfen yardımcı olurmussun

    Yanıtla
  • 5 Kasım 2014 tarihinde, saat 14:16
    Kalıcı bağlantı

    Mrblar… Hoşgeldiniz..AŞK AŞKa dair İçinizdeki gizli kalmış duyguları arzu ve tutkuları yaşamak isteyip yaşayamadığınız herşeyi paylaşmak ve yaşamak adına burdayim. Benimle her şeyi gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz. Romantik olgun bir beyim. Samimi içten sırdaşım. Egoist değilim. Karşı cinsimi memnun etmeyi cinsel yaşamınızı fantazilerimle renklendirilmek isterseniz sizinleyim..
    25 yaşındayım, bu işi 2 yıldır profesyonel olarak yapmaktayım,sadece bayanlara servisim vardır.sohbet + masaj + seks: mutluluk
    Bu işi yaparken karşımdaki insanın mutluluğu benim için çok önemlidir.Stres – sıkıntı ve huzurluğa karşı sohbetimle de mutlu ederim.
    Hijyen benim için çok önemlidir.Kondomsuz ilişkiye karşıyım.Sağlık önemli hem sizin hem de benim için.
    Gizlilik ve hijyen prensibimdir..

    Yanıtla
  • 5 Kasım 2014 tarihinde, saat 20:02
    Kalıcı bağlantı

    slm suzi ben Abdullah aslen Diyarbakırlıyım izmirde yaşıyorum boyum180 kilom 68 esmerim beyaz tenliyim

    Yanıtla
  • 5 Kasım 2014 tarihinde, saat 22:49
    Kalıcı bağlantı

    slm suzan ben balıkesirden tolga 38 yaşında 1.85 boyunda 90 kg memurum sizi yakından tanımak istiyorum hatay a da gelebilirim ne zaman isterseniz

    Yanıtla
  • 5 Kasım 2014 tarihinde, saat 23:25
    Kalıcı bağlantı

    meraba ben yakup sizinle tanışmak istiyorum bende hatay iskenderunda okuyorum sizinle görüşmek isterim çok yakışıklı ve çekici olduğumu söylerler

    Yanıtla
  • 6 Kasım 2014 tarihinde, saat 19:36
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba , ben emre 188 boyundayim , sarisin mavi gozlu cevremce soylenene gore yakisikli sayilabilirim , eger isterseniz resim veya videolarimi atabilirim

    Yanıtla
  • 7 Kasım 2014 tarihinde, saat 02:09
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben levent istanbulda oturuyorum 32 yaşında yeşil gözlü beyaz tenli biriyim sexte önce karşı patnerimin tatmin olmasi beni daha çok tatmin eder ilginizi cekerse burdayim

    Yanıtla
  • 7 Kasım 2014 tarihinde, saat 07:44
    Kalıcı bağlantı

    mrb suzan hanım benhakan 30 yaş 1.75 77 tam anlamıyla aradığınız kişiyim

    Yanıtla
  • 7 Kasım 2014 tarihinde, saat 08:28
    Kalıcı bağlantı

    Slm ben umut y35.b170k75 ara jigolon olurum tambi seks duşkunuyum no05316710429

    Yanıtla
  • 7 Kasım 2014 tarihinde, saat 13:51
    Kalıcı bağlantı

    merhaba bayanlar ben arslanbey gaziantepliyim yanlız olan dul bayanları bekliyorum

    Yanıtla
  • 9 Kasım 2014 tarihinde, saat 04:47
    Kalıcı bağlantı

    19 yaşında üni öğrencisiyim çorumda yaşıyorum mavi gözlüyüm 172 boyunda ve 66 kilodayım

    Yanıtla
  • 9 Kasım 2014 tarihinde, saat 04:49
    Kalıcı bağlantı

    mrb 19 yaşında üni öğrencisiyim çorumda yaşıyorum mavi gözlüyüm 172 boyunda ve 66 kilodayım ara konuşalım

    Yanıtla
  • 10 Kasım 2014 tarihinde, saat 23:59
    Kalıcı bağlantı

    ben buğra sivas da yaşıyorum yaşım 21 1.80 boyunda kendini iyi geliştirmiş biriyim güzel vakit gecirmek istersen

    Yanıtla
  • 11 Kasım 2014 tarihinde, saat 13:00
    Kalıcı bağlantı

    SLM OSMANİYEDE YAŞIYORUM 40 YAŞINDAYIM. SENİ ÇILGINA ÇEVİRMEK İÇİN HAZIRIM. JİGOLAN OLMAYA ADAYIM.BEKLİYORUM.

    Yanıtla
  • 13 Kasım 2014 tarihinde, saat 11:56
    Kalıcı bağlantı

    Slm suzan hanim ben mustafa hatay dortyolda yasiyorum24 yasindayim arayin veya cagri atin yeter

    Yanıtla
  • 13 Kasım 2014 tarihinde, saat 19:29
    Kalıcı bağlantı

    Ben burak 21 yasindayim sabaha kadar senle savasrm problem adapazarliyim

    Yanıtla
  • 14 Kasım 2014 tarihinde, saat 01:05
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba tatlı bayanlar gokhan ben 31 yaşındayım iskenderun da yaşıyorum sizlerde mutlu ve unutulmaz saatler yaşamak isterseniz bana ulaşabilirsiniz temizliğe önem veririm ev arabam var

    Yanıtla
  • 14 Kasım 2014 tarihinde, saat 14:50
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba profosyonel jigoloym ozel istek uzerine partilere gidiyrm burada gorusmek uygun degil sanirim

    Yanıtla
  • 16 Kasım 2014 tarihinde, saat 01:41
    Kalıcı bağlantı

    mrb hakan ben gerçekten sevgi saygı istediğim dürüş cıkarsz bir sevgi gizlilik isteyen evli bir bayanla tanşmak istrm adana ve cevresi

    Yanıtla
  • 16 Kasım 2014 tarihinde, saat 17:13
    Kalıcı bağlantı

    ben ali rıza antalya gazipaşadan yazıyorum 25 yasındayım bekarım siz benim şeftah ( ilk ) müşterim olacaksınız

    Yanıtla
  • 17 Kasım 2014 tarihinde, saat 12:44
    Kalıcı bağlantı

    slm adana ceyhandan isa ben tatlı bir gün geçirmek isterseniz

    Yanıtla
  • 17 Kasım 2014 tarihinde, saat 23:08
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanım ben ankaradan muzaffer ben bayan ruhundan anlarım yanımdaki bayana toplum içinde yüceltirim değer veririm bayanlar sarap gibidir içmesini bileceksin sizde benim sarabım olun bayanlığınızı dört dörtlük yasatayım

    Yanıtla
  • 17 Kasım 2014 tarihinde, saat 23:20
    Kalıcı bağlantı

    ben hatay kirjanda yasiyorum ama su an ankaradayim ben ayin 12 sine ordayim istersen goruselim yasim 24 aramani bekliyorum

    Yanıtla
  • 18 Kasım 2014 tarihinde, saat 15:06
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba Suzan hanım ben deniz hatay/antakya ama istanbulda yasıyorum Durumum iyidir Boyum 1.80 kilom 68 22 yaşımdayım ingilizce arapça bilmekteyim üniversite mezunuyum sizinle tanışmak isterim.

    Yanıtla
  • 18 Kasım 2014 tarihinde, saat 15:42
    Kalıcı bağlantı

    zengin degılım ama memnun kalacagından eminim antakyada yasıyorum

    Yanıtla
  • 19 Kasım 2014 tarihinde, saat 01:25
    Kalıcı bağlantı

    Suzan hanım merhabalar ismim Ercan kumral amaçlı yeşil. Gözlü 185 boy 70 kg delikanlıyım yaş 34 arayın telefonda canlı canlı ciddi konusalım

    Yanıtla
  • 19 Kasım 2014 tarihinde, saat 18:18
    Kalıcı bağlantı

    SLM SUZAN HANIM BEN İSKENDERUN’DAN ÇETİN 169 BOY 58 KİLO 7/24 HİZMET

    Yanıtla
  • 19 Kasım 2014 tarihinde, saat 23:57
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba suzan hanim hataydan mercan ben.uygun görürseniz tanisip görüşmek istiyorum.

    Yanıtla
  • 20 Kasım 2014 tarihinde, saat 19:19
    Kalıcı bağlantı

    slm suzan hanım ben ıskenderundan tolga sızınle guzel vakıt gecırmek ısterım

    Yanıtla
  • 22 Kasım 2014 tarihinde, saat 22:36
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ,

    ben halil izmirliyim 27 yasındayım. esmerim 1.87 boyunda 95 kilo şakayı seven yakın ilgiden hoslanan herhangı bır sınırım yoktur. her isteğini karsılamaya cesaretim var :))

    Yanıtla
  • 25 Kasım 2014 tarihinde, saat 15:29
    Kalıcı bağlantı

    mrb ben izmirden ayhan yasım 36 boy 1.88 kilo 89 sexte sınırsız bayanlar

    Yanıtla
  • 26 Kasım 2014 tarihinde, saat 06:23
    Kalıcı bağlantı

    mrb ben uluslar arası yolcu gemisinde görev yapmaktayım hataya geldiğim için sizinle görüşmek ve istediğimizi yaşayabileceğimizi tahmin ediyorum karaya nede olsa 6 ayda bir defa çıkabiliyorum….barut misali diyelim buna…

    Yanıtla
  • 26 Kasım 2014 tarihinde, saat 15:31
    Kalıcı bağlantı

    Suzan hnm arasaniz zevkin doruklrina ve fantazilere hazir olun olun super sex icin tlf ozel ack

    Yanıtla
  • 26 Kasım 2014 tarihinde, saat 20:58
    Kalıcı bağlantı

    iyi akşamlar suzan hanım önçelikle tanıştığımıza memnun oldum adım ali adana da oturuyorum ulaşırsanız sevinirim

    Yanıtla
  • 27 Kasım 2014 tarihinde, saat 00:52
    Kalıcı bağlantı

    yasim 18 Olgun kadınlardan hoslanırım cinsellıkte her turlu

    Yanıtla
    • 10 Aralık 2014 tarihinde, saat 00:04
      Kalıcı bağlantı

      Merhaba ben gaziantepten koray yasim 33 boyum 1.89 zayifim 20ve50 yas arasi bayanlar arasin zevkin dorugu burada

      Yanıtla
  • 27 Kasım 2014 tarihinde, saat 20:29
    Kalıcı bağlantı

    mrb ben metin yaş 28 genc ve yakışıklı biriyim cinseliğe önem veririm olgun bayanlar istanbul

    Yanıtla
  • 28 Kasım 2014 tarihinde, saat 02:18
    Kalıcı bağlantı

    umut akbaş istanbuldan güvenlik görevlisiyim yaşım 27 – 170 boy 70 kilo izmir ödemişliyim

    Yanıtla
  • 29 Kasım 2014 tarihinde, saat 10:22
    Kalıcı bağlantı

    SLM BEN MEHMET HİÇ JİGOLO OLMADIM AMA SENDEN GERÇEKTEN ÇOK ETKİLENDiM LÜTFEN BENİM BU MSJ’A CVP VER YAŞ 25 BENiM İÇİN ZEV HERŞEYDEN DAHA GÜZEL.HEYCANLA TELEFONUNU BEKLİYORUM PARA ÖNEMLİ DEĞİL YOL PARAM OLSA YETER KAR AMAÇLI DEĞiL BENİMKİSİ SADECE ZEVK İÇİN

    Yanıtla
  • 29 Kasım 2014 tarihinde, saat 10:49
    Kalıcı bağlantı

    yaşında170 byundayım 65 kiloyum ….ararsan tanışırz ……..

    Yanıtla
  • 30 Kasım 2014 tarihinde, saat 09:50
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben Şahin Antakya’da yaşıyorum yaşım 17 size yatakta her türlü zevki verebilirim

    Yanıtla
  • 30 Kasım 2014 tarihinde, saat 12:00
    Kalıcı bağlantı

    Suzan hnm seksi cinselligi sinirsizca yasamak icin ara goruselim sexte butun pozisyonlara sana uygulayip rahat aldiracam istersen sana organimin resmini gondereyim gor tlf ozele ack

    Yanıtla
  • 30 Kasım 2014 tarihinde, saat 17:29
    Kalıcı bağlantı

    merhabalar ben mert k.maraştan 34 yasında 180 boy 70 kilo siyah saç yeşil göz

    Yanıtla
  • 30 Kasım 2014 tarihinde, saat 22:03
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba Suzan hanım ben Hatay / Anatakya’dan Cem 25 yaşında 180 boyunda yapılı y.lisan öğrencisi kültürkü ve dürüst biriyim numaranızı mail atın görüşelim…

    Yanıtla
  • 1 Aralık 2014 tarihinde, saat 23:25
    Kalıcı bağlantı

    mrhb mersınde oturuyrum sızınle tanısmak ısterım kabul edersnız bana

    Yanıtla
  • 2 Aralık 2014 tarihinde, saat 11:02
    Kalıcı bağlantı

    Slm suzan ben İstanbul’dan Cem 32 yaşında 1.69 boyunda kumral ela gözlü sempatik biriyim her ortama ayak uyduran cinselliği iyi bilen ve her bayanla beraber olmayan seçici ve titizliğe önem veren biriyim sen hoş bayansın tahmin ediyorum ki sende titizliğe önem veriyorsun ben senin parnerin olurum kabul edersen misafirin olabilirim

    Yanıtla
  • 2 Aralık 2014 tarihinde, saat 23:04
    Kalıcı bağlantı

    Selam hayırlı günler naslsnz ben sakaryada yaşıyorum 27 Yasndaym genç ve bakımlı güçlü dinamik biriyim ara konuşalım bekliyorum saygılarımla

    Yanıtla
  • 3 Aralık 2014 tarihinde, saat 03:48
    Kalıcı bağlantı

    18 yaşındayım yakışıklıyım çekiçiyim nazillide evim var 18 yaşındayım para sıkıntım yok evde kendim kalıyorum ailem izmirde yaşıyor

    Yanıtla
    • 3 Aralık 2014 tarihinde, saat 03:51
      Kalıcı bağlantı

      öğrenciyim yakışıklıyım kendi evim var para sıkıntım Hiç yok araaa 18 yaş

      Yanıtla
  • 3 Aralık 2014 tarihinde, saat 06:34
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba Ben Gaziantepden Mert yaşım 25 kg:70 boyum:1.83 numaramı yazayım Gerisini Ararsan Konuşuruz

    Yanıtla
  • 3 Aralık 2014 tarihinde, saat 14:28
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanım ben k.maraştan mert 180 boy 70 kilo 35 yaşında arayın görüşelim gizlilik önemlidir

    Yanıtla
  • 3 Aralık 2014 tarihinde, saat 17:26
    Kalıcı bağlantı

    Selam Ben Hatay’dan Ahmet N.Ben kendimi övmeyi sevmem Yaşayarak göstermek isterim.Aşkı ve Aşk yaşamayı severim.

    Yanıtla
  • 4 Aralık 2014 tarihinde, saat 19:43
    Kalıcı bağlantı

    Slm urfada kaliyorum temizlige onem veriyorum gizliligede sizi memnun edecegime eminim karsiliksz

    Yanıtla
  • 5 Aralık 2014 tarihinde, saat 00:19
    Kalıcı bağlantı

    merhaba gıresunluyum 3 yıllldır ıskenderunda yazsıyorum 180 boy 80 kılo

    Yanıtla
  • 5 Aralık 2014 tarihinde, saat 11:13
    Kalıcı bağlantı

    Suzan çok tatlısın seni öpüyorum önceki mesajıma cevap vermedin ama olsun nabalım kısmet değilmiş diyelim ama birdaha söylüyorum çok tatlısın ihşallah ararsın ümitsiz bekliyorum 0543 978 62 19 görüşmek şart değil sesini duysam da olur suzan bay bay

    Yanıtla
  • 6 Aralık 2014 tarihinde, saat 16:25
    Kalıcı bağlantı

    mrhba bayan ben antakyalıym 20 yaşındaym deneyimli ve birde çok yakışıklıyım maddi durumumda çok iyi bnları hobi olarak yapıyorum.

    Yanıtla
  • 6 Aralık 2014 tarihinde, saat 18:10
    Kalıcı bağlantı

    sllm bebegim ben adanadan kaan 1.73 boyunda YEŞİL GÖZLÜ 25 yaşında sexse çok önem veren biriyim geç boşalan yakışıklı sempatik fişşek gibi bir deli kanlıyım

    Yanıtla
  • 8 Aralık 2014 tarihinde, saat 02:33
    Kalıcı bağlantı

    bende kaliteli bi insan olaraktan sizin gibi tatlı bi bayanla iletişim kurmak ve devamlılığımın sürdrmek açısından tanışmak isterim

    Yanıtla
  • 9 Aralık 2014 tarihinde, saat 16:54
    Kalıcı bağlantı

    merhabalar suzan hanım müsait oldugunuz bir an araıyablirsiniz

    Yanıtla
  • 9 Aralık 2014 tarihinde, saat 21:38
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben gaziantepten koray yasim 30 boyum 1.75 zayifim 20ve50 yas arasi bayanlar arasin zevkin dorugu burada 05389503328

    Yanıtla
  • 11 Aralık 2014 tarihinde, saat 05:48
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben eta iskenderundan yas 27 seninle görüşmek isterim

    Yanıtla
  • 11 Aralık 2014 tarihinde, saat 11:28
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzancim nasilsin antakyada yasiyorum sporcuyum 180 cm boyundayim esmerim

    Yanıtla
  • 11 Aralık 2014 tarihinde, saat 18:19
    Kalıcı bağlantı

    şimdiye kadar gördüğüm en tatlı şeysin ben izmitte yaşıyorum şmdi sizi ikna edecek sihirl bir söz söylemem gerek kalbinizin yolundan geçen küçük bir cümle sizi ikna edebilmeyi çok isterim mutlaka yaz olurmu özlerim ben 😀

    Yanıtla
  • 12 Aralık 2014 tarihinde, saat 09:48
    Kalıcı bağlantı

    Bnı ara lutfen bnımde sızın gıbı bayana ıhtıyacım var bn reyhanlıda oturuyorum

    Yanıtla
  • 12 Aralık 2014 tarihinde, saat 21:58
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben gaziantepten koray yas 30 boy 1.75 zayifim 20ve 50 yas arasi bayanlar hizmet sınırsiz tlf 05389503328

    Yanıtla
  • 13 Aralık 2014 tarihinde, saat 02:55
    Kalıcı bağlantı

    merhaba elit hanımefendi… ben uğur. sizinle tanışıp buluşmak istiyorum. kendimi sizin seviyenize uygun nitelikte olduğumu düşünüyorum. sizinle sıra dışı cinsellik yaşamalıyım. fiziksel varlığınızın her yerine ”oral” uygulamalı, en özel bölgelerinizi ”oral” ile adeta sterilize etmeliyim. zira nitelikli bir birliktelik, aşırı haz ve buna bağlı olarak aşırı doyumdan geçer…

    Yanıtla
  • 14 Aralık 2014 tarihinde, saat 13:47
    Kalıcı bağlantı

    slm ist bayanlar arayın yş28 by183 heryaştan bayanlar arayabilir özele acık

    Yanıtla
  • 14 Aralık 2014 tarihinde, saat 13:58
    Kalıcı bağlantı

    mrh ben cihat her yaştan bayanların hayatına uyum sağlarım cididyet benimönceliyimdir zenginbayanların kısacasıcep

    Yanıtla
  • 15 Aralık 2014 tarihinde, saat 12:13
    Kalıcı bağlantı

    mrh ben cihat suzan hanım beni seçin memnun kalmasanız bir dahada çağırmayın ben çok kaliteli popiler bir insanı tek eksiyim geçim derdi inanki beni seçerseniz pişman olmayacaksınız kısacası telefonumu bırakayım arayın detatlı görüşellim

    Yanıtla
  • 15 Aralık 2014 tarihinde, saat 12:32
    Kalıcı bağlantı

    SUZAN SUZAN HANIM NELER YAPABİLRZ SİZNLE TABİKİ BUNU YAŞMAK LAZIM YAŞMADAN BİLEMESİNZ
    O HALDE ARYIN BENİ

    Yanıtla
  • 15 Aralık 2014 tarihinde, saat 22:31
    Kalıcı bağlantı

    Selam Ben kamran bakuda yasiyorum aradigin kisi benim nedesen yaparim isdesen benim mail adresime mesaj gonder ben sana resmimi gonderiyim

    Yanıtla
  • 16 Aralık 2014 tarihinde, saat 09:00
    Kalıcı bağlantı

    Ben barut ateşi alevlendrmek için barutu serbest bıramalısın telefon numaramı veriyorum hayalini süsleyebileceğimi düşünüyorum ararsan sevinirim sevindiririm

    Yanıtla
  • 16 Aralık 2014 tarihinde, saat 13:22
    Kalıcı bağlantı

    BEN HAKAN YAŞ 35 GAZİANTEPTEN OLGUN DOLGUN VE DUL BAYANLARLA GİZLİLİK ÇERÇEVESİNDE TANIŞMAK İSTİYORUM

    Yanıtla
  • 17 Aralık 2014 tarihinde, saat 10:01
    Kalıcı bağlantı

    mrhb bayanlar yaş 49 konyadan temiz dürüst gizliliğe önem veren biriyim konyadan ankaradan afyondan kütahyadan eskişehirden 40/60 yaş ve üzeri görüşmek istiyen kilolu bayandan mesaj çağrı bekliyorum 40 60 yaş arası kilolu bayandan çok hoşlanıyorum böyle bir ömür boyu bereber olabileceğim bir bayan arıyorum buyurun sayın bayanlar

    Yanıtla
  • 17 Aralık 2014 tarihinde, saat 16:41
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba Suzan hanım seks ve fantazide sınır tanımam güzel sevisirim bir tlf kadar yakınım özel biriyim seninle jıgolo olarak tanisalim elit sevgili arıyorum her türlü mutlu ederim Gaziantep Yaşıyorum görev icabı Yalnızım 24 saat musatim cep telefonu ile mesajlasalim Hatay çok geldim fantazi yapmaya güzel bayansin grup dahi yaparım iki kişi ile

    Yanıtla
  • 17 Aralık 2014 tarihinde, saat 17:22
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanım adım burhan finikelyim tanışabilirz güven ve saygı içersnde yatakta ne qadar iyisn görelim

    Yanıtla
  • 17 Aralık 2014 tarihinde, saat 21:31
    Kalıcı bağlantı

    KIRIKHAN ZİRAAT MÜHENDİSİ OLARAK ÇALIŞIYORUM,SİZİNLE TANIŞMAK İSTERİM..

    Yanıtla
  • 18 Aralık 2014 tarihinde, saat 17:24
    Kalıcı bağlantı

    Mrb memet ben gecelik gelebilirim osmaniye de yaşıyorum arayın görüşelim

    Yanıtla
  • 20 Aralık 2014 tarihinde, saat 01:54
    Kalıcı bağlantı

    Merhabalar yaşım 18 gencim,sempatik biriyim. Cinselliğe önem veriyorum, yaşım irtibaliyle bi o kadarda hızlıyım, cinsellik yaşamak isterim sizinle iyi günler dönerseniz sevinirim 🙂

    Yanıtla
  • 21 Aralık 2014 tarihinde, saat 02:30
    Kalıcı bağlantı

    slm ben tuncay 33 yaşındayım sexs yapmak mutlu olmak istiyen bayanlara hizmet veririm sadece bayanlar arasın

    Yanıtla
  • 21 Aralık 2014 tarihinde, saat 17:24
    Kalıcı bağlantı

    süreyi ve sınırı sen belirleyebilirsin yarım kalmak istemiyorsan

    Yanıtla
  • 21 Aralık 2014 tarihinde, saat 21:18
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ismim mehmet ali antakya merkezde ikamet ediyorum 28 yaş 1.73 boy kilo 80 bekar bir beyim sizi tanımak isterim dönüş yaparsanız sevinirim hoşçakalın.

    Yanıtla
  • 22 Aralık 2014 tarihinde, saat 03:32
    Kalıcı bağlantı

    eylenmeyi ve paylaşmayı seven bir insanım, 1.75 boyunda sarışın ve yeşilgözlüyüm. atletik bir yapıya sahip olmakla beraber özetle, tenim beyaz ama ruhum zenci diyebilirim. bana bu numaradan ulaşa bilirsiniz

    Yanıtla
  • 22 Aralık 2014 tarihinde, saat 06:33
    Kalıcı bağlantı

    slm hatay iskenderun 21 yaksklıym öğrenciyim mutlu olmak isteyen mutlu etmek isteyen bayanlar burdayım

    Yanıtla
  • 22 Aralık 2014 tarihinde, saat 17:57
    Kalıcı bağlantı

    Selam ben gaziantep de oturuyorum istediğiniz zaman gelebilirim adim ömer

    Yanıtla
  • 23 Aralık 2014 tarihinde, saat 13:28
    Kalıcı bağlantı

    iyi günler suzan hanım be sizinle tanışmak isterim antakya yaşıyorum

    Yanıtla
  • 24 Aralık 2014 tarihinde, saat 11:12
    Kalıcı bağlantı

    merhabalar suzan hanım.
    Adım Emre 29 yasındayım Hatay da ikamet etmekteyim.

    Yanıtla
  • 24 Aralık 2014 tarihinde, saat 13:55
    Kalıcı bağlantı

    mrb ben matkap ali antepli sizinle beraber olmak mükemmelliktir yaş 35

    Yanıtla
  • 25 Aralık 2014 tarihinde, saat 01:24
    Kalıcı bağlantı

    İstanbuldayım ama aşırı dikkatmi çektin.. burda bunca işe ragmen senin için hatay gelmek paha biçilemez 44

    Yanıtla
  • 26 Aralık 2014 tarihinde, saat 18:10
    Kalıcı bağlantı

    selamlar saygılar ben profosyonel masör aynı zamanda metafizik ve biyo enerji uzmanı erol 22 ceşit masajımla hizmetinizdeyim il önemli deyil memnuniyet önemli saygılar sevgiler esen kalın

    Yanıtla
  • 26 Aralık 2014 tarihinde, saat 21:55
    Kalıcı bağlantı

    Ben cemal 29 yaşndayım 30 ile 55 yaş arası jigolo arayan bayanlar

    Yanıtla
  • 27 Aralık 2014 tarihinde, saat 12:12
    Kalıcı bağlantı

    merhaba hanımefendi ben hatay iskenderundayım 19 yaşındayım

    Yanıtla
  • 27 Aralık 2014 tarihinde, saat 23:35
    Kalıcı bağlantı

    öncelikle iyi akşamlar nasılsınnız hanfendi ben isa mersin ilçesinde ücresiz jigololuk hizmeti vermekteyim amacım siz değerli varlık olan olmasa olmazımız güzel bayanları mutlu ede bilmek için burdayım tabi sizde terci ederseniz ben isa numaram 7/24 açıktır özelede açıktır

    Yanıtla
  • 28 Aralık 2014 tarihinde, saat 05:27
    Kalıcı bağlantı

    selam Suzan. Taner ben. Şuan İstanbuldayim ama duruma göre Türkiyenin her tarafına gidebiliyorum.

    Yanıtla
  • 29 Aralık 2014 tarihinde, saat 15:19
    Kalıcı bağlantı

    merhaba guzel bayan hatay merkezde yasıyorum eger ılgılenırsenız aradıgınız krıterlere uyuyorum e posta yolu ıle ulasırsanız sevınırım

    Yanıtla
  • 30 Aralık 2014 tarihinde, saat 03:04
    Kalıcı bağlantı

    slm güzel prenses ben NİYAZİ profilini de okuyup inceledimgüzel beğendim göz alıcı bir güzelliğiniz var bu güzelliği daha yakından tanıyabilirmiyim tel veye msn den de görüşebiliriz senin için de uygunsa

    Yanıtla
  • 30 Aralık 2014 tarihinde, saat 15:48
    Kalıcı bağlantı

    slm ben hatay antakyada yasıyorum sızın yazdıklarınız ve cınsel ıstegınız benı cezp etti sızınle tanısmak ıstıyorum eyer sızde ıstersenız tabı

    Yanıtla
  • 30 Aralık 2014 tarihinde, saat 23:52
    Kalıcı bağlantı

    ziraat mühendisiyim hayatım çok monoton geçiyor biraz daha farklı yaşıyorum bilmiyorum neden böyle bişey yapmak istedim bilmiyorum ama hayatıma renk kadar inş 0546 908 0945 numaram kırıkhanlıyım

    Yanıtla
  • 2 Ocak 2015 tarihinde, saat 03:20
    Kalıcı bağlantı

    slm ben hatay ıskenderundan 22 yasındayım makına muhendısıyım bana gmail den ulasırsanız gorusebılırız

    Yanıtla
  • 4 Ocak 2015 tarihinde, saat 17:39
    Kalıcı bağlantı

    ben mustafa ankaradan aradığın kan bende güzelim aradığın her şey mevcut 24 yaşındayım pişman bırakacağım işi yapmam emin ol

    Yanıtla
  • 4 Ocak 2015 tarihinde, saat 17:42
    Kalıcı bağlantı

    ben turan senin dördün garanti enkötü postan hertürlü emmedik yerini koymam bende ateşliyim dayanırsan iyi

    Yanıtla
  • 4 Ocak 2015 tarihinde, saat 22:07
    Kalıcı bağlantı

    her erkeğin beğenebilceği bir bayansınız ama sizle sadece zevk ve aranız için yatmakta olcana eminim hayatı bilirsiniz kumar gibidir bazen kazanır bazen kaybedersiniz şans mı kadermi dielim kazanmak için kaybetmemek gerekir ve bu yüzdende hiç bir zaman ne yapmak istediğinden vaz geçmiyceksin ulaşılmaz yol olsada bu numaradayım ilgilenirseniz tabi sizin kararınız saygılarımla iyi şanslar

    Yanıtla
  • 4 Ocak 2015 tarihinde, saat 22:51
    Kalıcı bağlantı

    MERHABA SUZAN HANIM BEN ANTAKYADA YASIYORUM BEKARIM 30 YASINDAYIM 1.79 BOYUNDAYIM SİZİNLE TANISMAK VE GORUSMEK ISTERIM BANA ULAŞIRSANIZ MEMNUN OLURUM

    Yanıtla
  • 5 Ocak 2015 tarihinde, saat 17:02
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben ş.urfadan eczacı mehmet cinsellige çok önem veririm ve uzun uzun sevişmeyi tercih ederim.sizinle tanışmak ve görüşmek isterim.

    Yanıtla
  • 5 Ocak 2015 tarihinde, saat 20:57
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanım nasılsınız ben ayaz antakyada yasıyorum 531 286 56 65 bana ulaşırsanız memnun olurum

    Yanıtla
  • 6 Ocak 2015 tarihinde, saat 05:07
    Kalıcı bağlantı

    bu arada ben bursada yalnız yaşıyorum kendi evimde maddi skıntım yok kendi işimle meşgulüm bursada tatile nedersiniz

    Yanıtla
  • 6 Ocak 2015 tarihinde, saat 18:58
    Kalıcı bağlantı

    memnun kalacağına emin olabilirsin
    yaş26 boy175 kilo58
    istanbuldayım..

    Yanıtla
  • 6 Ocak 2015 tarihinde, saat 22:08
    Kalıcı bağlantı

    ben antakya da yaşıyorum, 6 senedir buradayım, buyuk bir memnuniyetle birlikte güzel şeyler yaşamak isterim 🙂

    Yanıtla
  • 7 Ocak 2015 tarihinde, saat 17:12
    Kalıcı bağlantı

    benm adım onur ben kendıme cok guvenıyorum ve bana baktıktan sonra kararın hemen degısıcek cunku bu benım ılk dusuncem daha once boyle bıse dusunmedım onur kızılkaya facebook bakarsanız sevınırım kocaelıde yasıyorum

    Yanıtla
  • 7 Ocak 2015 tarihinde, saat 18:09
    Kalıcı bağlantı

    Cinsellik konusunda yardimci olacağım size bana ulaşırsanız uzun ve tatmin edici anlar yaşamak istersen

    Yanıtla
  • 8 Ocak 2015 tarihinde, saat 00:40
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben antakya merkezden bilal 26 yasindayim ve kesinlikle sexe doymak nedir bilmem ciddi anlamda sexi sadece sex icin birisiyim kendi is yeri olan genc yasta olgunlasmis biriyim ve seninle tanismayi gerçekten isterim

    Yanıtla
  • 8 Ocak 2015 tarihinde, saat 12:13
    Kalıcı bağlantı

    Slm ben ahmet yaş 25 hatay Antakya’da yaşıyorum madem kendine güvenen birini arıyorsun işte

    Yanıtla
  • 8 Ocak 2015 tarihinde, saat 14:37
    Kalıcı bağlantı

    Selam suzan hanım ben harun ordu da yaşıyorum yaş 25 sizi tanımak isterim hayat arkadaşı da ola bilirim size beraber yaşaya biliriz ister seniz cevabınızı bekliyorum arayın

    Yanıtla
  • 8 Ocak 2015 tarihinde, saat 18:09
    Kalıcı bağlantı

    SELAM BAYANLAR BEN İSTANBULDA TERCÜBELİ JİGOLONUZ YAKIŞIKLI KARİZMATİK TEMİZ BAKIMLI BİRİYİM YAŞ 35 BOY 1.80 KİLO 75 HER TÜRLÜ SEXSTE DOYMAK BİLMEYEN BİRİYİM SEYHAT ENGELİM YOK NOT EVLİ DUL BEKAR YAŞ ÖNEMLİ DEĞİL BELİYOM (7 24) (0538 414 36 15) (0543 523 50 03)

    Yanıtla
  • 9 Ocak 2015 tarihinde, saat 00:08
    Kalıcı bağlantı

    yaşındayım yakışıklı vede tecrübeliyim yakışıklı sadece kendi açımdan bakmıyorum iki tarafında mutlulugunu istiyorum

    Yanıtla
  • 10 Ocak 2015 tarihinde, saat 01:47
    Kalıcı bağlantı

    merhaba bana ulaşırsanız güzel olabiliir hatayda kendi evimde yaşıyoruum yanlızımm.

    Yanıtla
  • 10 Ocak 2015 tarihinde, saat 01:48
    Kalıcı bağlantı

    merhaba bana ulaşırsanız güzel olabiliir hatayda kendi evimde yaşıyoruum yanlızımm.

    Yanıtla
  • 10 Ocak 2015 tarihinde, saat 11:50
    Kalıcı bağlantı

    Selam ben Kamran Azerbaycanda yasiyorum seks hastasiyim neden yaparim her sey yaparim beni ara konusalim ne istesen yatakda ederim +994558281206 buda benim ben senin gibi hanim ariyorum senin gibi guzel hanimla olmak istiyorum beni ara

    Yanıtla
    • 10 Ocak 2015 tarihinde, saat 11:52
      Kalıcı bağlantı

      sen beni sec ne desen yaparim +994558281206 seks hastasiyim 24 saat senin olurum

      Yanıtla
  • 10 Ocak 2015 tarihinde, saat 19:17
    Kalıcı bağlantı

    ben hatay antakyadan.28 yaşındayım.172 boy 66 kiloyum.seninle tanışmak istiyorum umarım hayal kırıklığına uğratmam sizi

    Yanıtla
  • 10 Ocak 2015 tarihinde, saat 19:31
    Kalıcı bağlantı

    ben haznecan.antakyada yaşıyorum.tanışmayı isterim.umarım hayal kırıklığına uğramayız

    Yanıtla
  • 12 Ocak 2015 tarihinde, saat 23:52
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben aykut. adanada yanlız yaşıyorum sonderece bakımlı yakışıklı diksiyonu düzgün biriyim.gercekten heycan dolu özel anlar yaşamak isterseniz

    Yanıtla
  • 13 Ocak 2015 tarihinde, saat 02:05
    Kalıcı bağlantı

    ben antalyadan hasan yaş 45 olgun ve tecrübeli jigoloyum isterseniz 3.de olurum aramanız yeterli

    Yanıtla
  • 13 Ocak 2015 tarihinde, saat 05:10
    Kalıcı bağlantı

    sen çok hoşsun seni herzaman zevkin doruguna çıkartmam isterim

    Yanıtla
  • 13 Ocak 2015 tarihinde, saat 05:19
    Kalıcı bağlantı

    slm suzan hanım ben orhan hatay antakyadan

    umarım görüşürüz

    Yanıtla
  • 13 Ocak 2015 tarihinde, saat 12:44
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben izmirden yaş 25 uzun boylu esmer çekici bir yapıya sahibim ilgi alanına giren bayanlar 0542 266 75 92 burdan ulaşabilirsiniz

    Yanıtla
  • 14 Ocak 2015 tarihinde, saat 15:01
    Kalıcı bağlantı

    hoş bir bayansını üstelik komşuyuz amasyada oturuyorum size hayatınızda yaşamadığınız bütün güzellikleri yaşatırım özellikle seks konusunda aklına gelebilecek heryerde her pozisyonda seni zevkin zirvesine çıkartırı çıkartırım detayları daha sonra görüşürüz önce tanışalm telimi veriyorum

    Yanıtla
  • 15 Ocak 2015 tarihinde, saat 00:03
    Kalıcı bağlantı

    slm genc yakısıklı 22 yasındayım cok hızlıyım tanısıp görusmek ısterm benım için hersey para degil aramanızı beklıyorum

    Yanıtla
  • 15 Ocak 2015 tarihinde, saat 12:58
    Kalıcı bağlantı

    merhba suzan hanim sizinle gorusmek sex partneriniz olmak isterim

    Yanıtla
  • 15 Ocak 2015 tarihinde, saat 14:34
    Kalıcı bağlantı

    MRB SUZAN HANIM YAŞ29 GİZLİLİK BENİM İÇİN ONEMLİ TLF ÇAGRI AT ARAYAYIM TANIŞİR DETAYLI KONUŞURUZ

    Yanıtla
  • 15 Ocak 2015 tarihinde, saat 16:19
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben osman truzımcıyım ve kısın jıgololuk yapıyorum gorusmek ıstersenız

    Yanıtla
  • 16 Ocak 2015 tarihinde, saat 08:20
    Kalıcı bağlantı

    Canım ben murat yaş 40 seni mutlu edecegime emin olabilirsin

    Yanıtla
  • 18 Ocak 2015 tarihinde, saat 02:50
    Kalıcı bağlantı

    selam ben sakaryadan mesut 22 yaşındayım sizin ile sizde uygun görürseniz görüşmek isterim seyahat engelim yokk

    Yanıtla
  • 18 Ocak 2015 tarihinde, saat 07:17
    Kalıcı bağlantı

    Kahramanmaras murat bekliyorum hatay arsuzda calisiyorum titli

    Yanıtla
  • 18 Ocak 2015 tarihinde, saat 20:37
    Kalıcı bağlantı

    Kısaca kendimden bahsedeyim.Öncelikle ben profesyonel bir jigolo değilim.İstanbulda yaşıyorum.Bu işi bikaç sebepten dolayı yapıyorum.Birincisi şehvetin çok fazla ve kendimi zaptedemiyorum, normalde evliyim ve çok güzel bir eşim var ama cinsel anlamda uyuşamıyoruz.Doğal olarak bende cinsel olarak başka arayışlara girdim.İkinci sebep ise parasal olarak baya zor durumdayım.Zevkli bir iş yapıp hemde para kazanmak hiç fena olmaz diye düşündüm 🙂 Normalde motor kuryelik yapıyorum ve ekstra bikaç bişey daha…

    Yanıtla
  • 19 Ocak 2015 tarihinde, saat 00:43
    Kalıcı bağlantı

    28 yaşındayim parayla işim olmaz rusya dan yeni geldim yanlız yatmak zor geldi hoş bi görüntün var mesaj at

    Yanıtla
  • 19 Ocak 2015 tarihinde, saat 15:34
    Kalıcı bağlantı

    Slm gaziantepten yazi yorum kalin yarak ve yatakta zevk almak isti yorsan bekli yorum pisman olma yacaksin

    Yanıtla
  • 20 Ocak 2015 tarihinde, saat 01:36
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ateslı ne ıstedıgını bılen zevkı ılıklerıne kadar yasayarak atesı ıle benı kavurabılecek bır partner istiyorum

    Yanıtla
  • 20 Ocak 2015 tarihinde, saat 01:48
    Kalıcı bağlantı

    slm nasılsınız ben kadir hatayda antakyada yaşıyorum sizinle görüşmek tanışmak isterim

    Yanıtla
  • 20 Ocak 2015 tarihinde, saat 19:27
    Kalıcı bağlantı

    Ben hataydan tunç beni ara memnu edicemden şüphen olmasın aşkım 5383370617

    Yanıtla
  • 27 Ocak 2015 tarihinde, saat 00:11
    Kalıcı bağlantı

    mrb suzan hanım ben iskenderunda oturuyorum 25 yaşında sexsi çok sewen ve azgın bi qencim hiç bi bayanı mutlu etmeden bırakmam temizlige önem veririm 2 hafta 1 antakyaya qelirim iş icabı sizde uygun görürseniz arkadşım olursunuz bu hayatta herşey para deil mutlu olmak önemli size msn adresimi veriyorum yazmak isterseniz

    Yanıtla
  • 4 Şubat 2015 tarihinde, saat 19:10
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanım aradığınız kriterlere uygun biriyim. bakımlı yakışıklı 1.84 boylarında kumral bir erkeğim eğer isterseniz sürekli görüşebiliriz

    Yanıtla
  • 9 Şubat 2015 tarihinde, saat 12:31
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben antalyalıyım ama şuan hataydayım 180 boyunda 24 yaşındayım eger tanışmak isterseniz

    Yanıtla
  • 10 Şubat 2015 tarihinde, saat 22:36
    Kalıcı bağlantı

    merhaba zevkin doruklarına çıkmak istiyorsanız aradığınız partnerin kendim olduğuna inanıyorum

    Yanıtla
  • 11 Şubat 2015 tarihinde, saat 10:14
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan ben mustafa yaşm 19 176 boyundaym esmer tenli tanışmak istiyorm

    Yanıtla
  • 11 Şubat 2015 tarihinde, saat 15:15
    Kalıcı bağlantı

    Erkekler aramasın..
    Selam ben Serhat Mersin den Jigololuk konusunda yeterli deneyime sahip sempatik kişiliğim ile sizlere farklı mutluluklar yaşatmak için buradayım.. Yasım 30 .Arayan üyelerle kesın gorusmek ısterım. Hayatın yoğunluğunu ve stresini atmak ıstersenız sızı masajla rahatlatabılırım veya guzel doga gezısı pıknık yaparak eylenebılırız bir mersinde jigolo masör seks arayan bayanlar fantezi arayan bayanlar, reel birliktelik kaçamak dostluk isteyen Bayanlar ve güzel vakit geçirmek isterseniz Mersin ve cıvarı genelinden bana bir telefon ile ulaşabilirsiniz. Gizlilik sarttır hıjjenık temızlıge onem veren kısıyım masajla sızı rahatlatabılırım aramanızı beklıyorum . Ücretlıyım tabıkı . cıddı durust olgun bayanlar kesın gorusmek ısteyenler. 0538 0535 716

    Yanıtla
  • 16 Şubat 2015 tarihinde, saat 10:56
    Kalıcı bağlantı

    suzan hanım ben kırıkhandan yusuf 27 yaşında sarışın ela gözlüyüm arasan pişman olmazsın

    Yanıtla
  • 16 Şubat 2015 tarihinde, saat 16:17
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanım ben Yusuf Antakya/hatayda yasıyorum tanışmak isterseniz

    Yanıtla
  • 27 Şubat 2015 tarihinde, saat 02:06
    Kalıcı bağlantı

    Slm ben gaziantep ten kadir yaş 29 bende seks düşkünüyum seni memnun edecegimden süper olmasın

    Yanıtla
  • 28 Şubat 2015 tarihinde, saat 09:23
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben antalya Alanya dayım 26 yaşındayım 170boy 70kg gezmeyi ve başbaşa kalmayı çok seviyorum seyhat engelim sexde sınır tanımam ara konuşalım

    Yanıtla
  • 28 Şubat 2015 tarihinde, saat 21:14
    Kalıcı bağlantı

    Selam ben gaziantepten ahmet tanışmak görüşmek istersen cep

    Yanıtla
  • 4 Mart 2015 tarihinde, saat 01:06
    Kalıcı bağlantı

    Merabalar ben can 30 yaş özellikle olgun bayanları tercih ediyorum kesinlikte memnun kalırsınız

    Yanıtla
  • 5 Mart 2015 tarihinde, saat 04:14
    Kalıcı bağlantı

    Mrb Suzan hnm.26 yasindayim 191 cm 92 kg olculerindeyim.isim geregi bodrumdayim.kusadasinda yazligim var.11 senedir aktif cinsel yasam icerisindeyim.sexte tabularim yoktur.herturlu beklentinize ve isteklerinize cvp verecegimden ve sizi mutluluktan ucuracagima emin olabilirsiniz!ne zaman dilerseniz ister bodrumda ister yazligimda yada sizin istediginiz biyerde gorusebiliriz!

    Yanıtla
    • 6 Mart 2015 tarihinde, saat 17:40
      Kalıcı bağlantı

      merhabalar suzan hanım ben adana ceyhandan kerem 22 yaşındayım fantazide sınır tanımam

      Yanıtla
  • 9 Mart 2015 tarihinde, saat 05:19
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba Suzan hanim ben ismail en kisa zamanda bana ulasmanizi istiyorum

    Yanıtla
  • 10 Mart 2015 tarihinde, saat 09:37
    Kalıcı bağlantı

    selam iyi günler diliyorum Suzan Hanım ben Kemal 42 yş ve resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum seninle tanışmak istiyorum şayet bu cazip teklifimi kabul edersen tabi sevinirim ve beni

    Yanıtla
  • 14 Mart 2015 tarihinde, saat 14:40
    Kalıcı bağlantı

    selam bayanlar ben cengiz antalyadan su.sporları ve masörlükle uğraşıyorum 32 yaş 1.68 boy 63 kg esmer atletik hiper aktif biriyim titizlik ve gizlillik prensibimdir hayalbile edemeyeceğiniz güzel şeyler yaşamak isterseniz zevkin doruklarına çıkmak istiyorsanız size bir tel kadar yakınım çekinmeyin deneyin ve yaşayın

    Yanıtla
  • 24 Mart 2015 tarihinde, saat 00:30
    Kalıcı bağlantı

    Selam suzan ben eskisehirden ısmail 19 yaşındayım gidiş dönüş için yardımcı olur isen gelirim tanışırız

    Yanıtla
  • 24 Mart 2015 tarihinde, saat 11:51
    Kalıcı bağlantı

    mesaj atın tanışalım aramız 1 saatlik yol var mesaj atın ararım kendi iş yerimin sahibiyim…!

    Yanıtla
  • 25 Mart 2015 tarihinde, saat 12:39
    Kalıcı bağlantı

    slm bence en önemlisi i arkadaş olmak i arkadaş olunca herşeyin de iisi olur

    Yanıtla
  • 26 Mart 2015 tarihinde, saat 15:50
    Kalıcı bağlantı

    mrb hakan ben adana tanışmak istrm aradım dürüst cıkarsz gerçekten sevgi saygı mutluluk arayan bir bayan la tanışmak parayla işim olmaz evli olgun bir bayanla tanışmak 05314001701

    Yanıtla
  • 31 Mart 2015 tarihinde, saat 12:08
    Kalıcı bağlantı

    Suzan hanim merhabalar ben hataydan ali 19 yaşındayım soy adımı söylesem beni tanirsin bana ulaşmanı bekliyorum

    Yanıtla
  • 31 Mart 2015 tarihinde, saat 20:27
    Kalıcı bağlantı

    ben ankaradan adem hertürlü sex açık bir bayım aradıgınız mutluluk bende sanırım

    Yanıtla
  • 3 Nisan 2015 tarihinde, saat 14:18
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba Ben Derviş Hatay/Antakyadan Ögrenciyim 1.78 boy 69 kilo yeşil gözlü ve kumralım yaş 22

    Yanıtla
  • 4 Nisan 2015 tarihinde, saat 01:06
    Kalıcı bağlantı

    selam suzan hanım ben mehmet yasım 31 mersinden isterseniz buyrun tanısalım

    Yanıtla
  • 4 Nisan 2015 tarihinde, saat 23:50
    Kalıcı bağlantı

    Selam yaşım 25 foto göndereyim ona göre çagırırsın gözlerine inanamayacaksın

    Yanıtla
  • 6 Nisan 2015 tarihinde, saat 13:02
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben iskenderundan Yusuf yaşım 29 1986 doğumluyum mutlaka sizinle yatmak isterim.iskenderunda ikamet ediyorum.temizliğe önem veririm pişman olmazssınız

    Yanıtla
  • 7 Nisan 2015 tarihinde, saat 20:04
    Kalıcı bağlantı

    slm suzan hanım fazla Söze gerek yok bence çünkü baya insan Yazmış ben istanbulda yaşıyorum eğer düşünürseniz tanışmak isterseniz 05346284502 bu numaradan bana ulaşabilirsiniz fotoğrafta gönderebilirim görmeniz için iyi günler..

    Yanıtla
  • 11 Nisan 2015 tarihinde, saat 00:37
    Kalıcı bağlantı

    Slm suzan hanim ben ceyhun yas 28 boy 1.71 kilm71 ela göz İzmir de yasiyorum

    Yanıtla
  • 11 Nisan 2015 tarihinde, saat 13:18
    Kalıcı bağlantı

    Mrb suzan hanim ben Antakya’dan mustafa goruşmek isterseniz

    Yanıtla
  • 11 Nisan 2015 tarihinde, saat 13:19
    Kalıcı bağlantı

    Mrb suzan hanim ben Antakya’dan mustafa goruşmek isterseniz

    Yanıtla
  • 12 Nisan 2015 tarihinde, saat 16:41
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanim ben hatayliyim bu kadar kisi yazdigina gore sira bana gelirmi bilmem ama herseye onem veren seyahat sorunu olmayan biriyim istediginiz zamanda gorusebilme luksune sahip olan birisiyim unutmayin bir telefon kadar yakinim ……..

    Yanıtla
  • 15 Nisan 2015 tarihinde, saat 14:33
    Kalıcı bağlantı

    ALANYADA SERTİFİKALI MASÖRÜM KAÇAMAK YAPMAK İSTEYEN TATİL İÇİN ARKADAŞ ARAYAN BAYANLARI BEKLİYORU GÜVENİLİR SIRDAŞ BİRİSİYİM [email protected] o5o73o35454

    Yanıtla
  • 16 Nisan 2015 tarihinde, saat 19:20
    Kalıcı bağlantı

    BULUSMAK SX FANTAZİ ARAYAN DÜRÜST BAYANLAR V CFTLR BN HAKAN BEKARIM5352008164 REAL MUTLULUK DOST ÖZELN OPN SKYPE HOTMASSAGASX

    Yanıtla
  • 24 Nisan 2015 tarihinde, saat 13:02
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba bayanlar istanbuldan Gökhan ben..yaşım 25 mühendisim..eski sporcu olduğum için atletik bir vücuda sahibim..sporu işe başladığım için iş yoğunluğu sebebiyle bıraktım..35 yaş üstü bana güven verip güvenimi kendinde bulacak,gizliliğe ve özel hayata önem veren olgun bayan arıyorum..niye olgun derseniz de açık konuşacağım bi yandan tercih meselesi bi yandan da olgun bayanlar bana güven ve cesaret veriyor..

    Yanıtla
  • 25 Nisan 2015 tarihinde, saat 02:26
    Kalıcı bağlantı

    merhaba hanım efendi sizinle tanışmak isteklerinizi karşılamak isterim…. bana ulaşın…

    Yanıtla
  • 25 Nisan 2015 tarihinde, saat 15:48
    Kalıcı bağlantı

    waayy canına 🙂 ben izmırden yakın olmak ıstermıydım bılmıyorum ama belkı sen olmak ısterdın

    Yanıtla
  • 1 Mayıs 2015 tarihinde, saat 17:04
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben istanbuldan Mehmet eğer mesafe önemsizse görüşmek isterim..

    Yanıtla
    • 7 Mayıs 2015 tarihinde, saat 13:13
      Kalıcı bağlantı

      Küçükte olsa tAtlı bir Gül’ümseyle başlasın istersen aramanı bekliycem

      Yanıtla
  • 9 Mayıs 2015 tarihinde, saat 14:17
    Kalıcı bağlantı

    meraba suzan antakyalı şirket sahibi biriyim durumum iyi tanışmak isterim siznle

    Yanıtla
  • 11 Mayıs 2015 tarihinde, saat 13:27
    Kalıcı bağlantı

    Ben malatya dayim ama hataya gelirim 183 boy kilo 73 atletik zaten 7 saatlik yol isterseniz tanisalim gelip sizi mutlu ederim

    Yanıtla
  • 13 Mayıs 2015 tarihinde, saat 10:31
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba suzan mersinden mert yaş 24 enerjik karizmatik sevgi dolu neşeli biriyim hoşlandım sizden

    Yanıtla
  • 17 Mayıs 2015 tarihinde, saat 11:58
    Kalıcı bağlantı

    istekli bir erkeğim cinsellik benim için önemli yaşım 21 iskenderundayım tanışmak isterim ama insan gibi cinsellik istiyorsanız skype dan görüşmek için btclk94 adresinden bana ulaşabilirsiniz

    Yanıtla
  • 19 Mayıs 2015 tarihinde, saat 10:47
    Kalıcı bağlantı

    Hatay antakyadan Ali Suzan hanım sıZde istersenız eğer tanışıp konuşup karar verebılırız

    Yanıtla
  • 19 Mayıs 2015 tarihinde, saat 23:34
    Kalıcı bağlantı

    slm suzan hanım ben serkan yaş 29 gaziantep in ilçesindeyim size 1 saat uzaklıktayım sizin gibi hoş balık etli bir bayanla vakit geçirmek oldukça güzel olur eğer isterseniz gizlilik şartıyla sizinle her türlü görüşebilirim

    Yanıtla
  • 20 Mayıs 2015 tarihinde, saat 00:47
    Kalıcı bağlantı

    meraba gaziantep te yaşıyorum resimlerin güzel reel de görüşmekl istersen araya bilirsin

    Yanıtla
  • 24 Mayıs 2015 tarihinde, saat 11:02
    Kalıcı bağlantı

    meraba suzancım sizinle tanışmak isterim bende siz gibi cinselliğe cok önem veriyorum ve bekliyorum

    Yanıtla
  • 27 Mayıs 2015 tarihinde, saat 13:49
    Kalıcı bağlantı

    Slm gazantepten jigolo luk yapmaktayım hatay Dada görüştüğümüz bayan arkadaşlar mevcut sirtasimaşının biliyosun görüşebiliriz yas 30

    Yanıtla
  • 27 Mayıs 2015 tarihinde, saat 20:18
    Kalıcı bağlantı

    aradınız kıreterlere uydumu dusunuyorum sansımı sıznle denemek ısterım iştanbul yasıyorum bayan kuaforuyum bende 24 yasındaym

    Yanıtla
  • 1 Haziran 2015 tarihinde, saat 11:47
    Kalıcı bağlantı

    selam ben onur evli çiftiz çiftlerle tanışmak istiyoruz gerçekten düzgün güvenilir bir beyefendi olursada tek erkek kabul ediyoruz lütfen arkadaşlar saygı cercevesinde olsun herşey

    Yanıtla
  • 3 Haziran 2015 tarihinde, saat 07:26
    Kalıcı bağlantı

    slm suzan hanım ben mehmet 27 yaşındayım sizinle görüşmeyi çok isterim

    Yanıtla
  • 3 Haziran 2015 tarihinde, saat 07:31
    Kalıcı bağlantı

    slm suzan hanım ben mehmet 27 yaşındayım sizinle görüşmeyi çok isterim

    Yanıtla
  • 4 Haziran 2015 tarihinde, saat 23:38
    Kalıcı bağlantı

    slm mrb ben hatay antakyadan bülent eminim tam senligim beni aramanı isterim

    Yanıtla
  • 4 Haziran 2015 tarihinde, saat 23:45
    Kalıcı bağlantı

    slm bende hataydayım askerden yeni geldim ve cok yakısıklı ve karizmatik ve bir o kadar da espiritüelim ilk deneyimim sizinle olucak sizi memnun edeceğim

    Yanıtla
  • 4 Haziran 2015 tarihinde, saat 23:56
    Kalıcı bağlantı

    numaramı bıraktım saat kaç olursa olsun ara beni bekliyorum

    Yanıtla
  • 4 Haziran 2015 tarihinde, saat 23:59
    Kalıcı bağlantı

    su da var ki aslım hatay degil mersinde oturdum orda yetiştim buraya taşındık bende sizin gibi birini arıyorum

    Yanıtla
  • 5 Haziran 2015 tarihinde, saat 18:43
    Kalıcı bağlantı

    Hatay antakyada yaşıyorum yaşım 18 görüşmek isterseniz beklerim bu işte yeniyim tecrübeli olmamda yardımcı olursanız sevinirim para istemiyorum sadece karışılıklı zevk 🙂

    Yanıtla
  • 6 Haziran 2015 tarihinde, saat 12:20
    Kalıcı bağlantı

    Selam suzan ben iskenderundayim ara konusalim yanina hemen gelirim kabul edersen

    Yanıtla
  • 8 Haziran 2015 tarihinde, saat 00:39
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben hataydan mercan sizinle hoş vakit gecirebiliriz..ulaşmak için 539. 370. 54. 02

    Yanıtla
  • 8 Haziran 2015 tarihinde, saat 01:43
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben erdem samsundan dürüst biriyim dürüstlüğü severim manyak biseysin çok çekici ve seksi ayni zamanda guzelsin kalbinin güzelliğini de görmek isterim oluyorum her yerinden

    Yanıtla
  • 8 Haziran 2015 tarihinde, saat 10:41
    Kalıcı bağlantı

    suzan bana ulaş seninle deli gibi sewişmek istiyorum çok azdım seni görünce

    Yanıtla
  • 9 Haziran 2015 tarihinde, saat 07:21
    Kalıcı bağlantı

    selam bu kadar hayranin ve yorumun icinden beni gorebilirmisin bilmiyooru0 adim erdal 31 yasindayim maddi durumum iyi

    Yanıtla
  • 22 Haziran 2015 tarihinde, saat 10:51
    Kalıcı bağlantı

    HATAY.. 27 yaşında boyum 1.70 70 kiloyum kaslı ve atletik bir vücuda sahibim spor yapmayı severim oldukça bakımlı ve titiz biriyim. mutlu olmak için mutlu etmek istiyorum. [email protected] .. mail adresim mesajlarınızı bekliyorum

    Yanıtla
  • 1 Temmuz 2015 tarihinde, saat 01:22
    Kalıcı bağlantı

    Iskenderunda okuyorum.yasım 23 uzun boylu ve fit bır vücuda sahıbım..Temiz ve bakımlı bayan arıyorum yas Sınırı 55e olursa iyi olur.

    Yanıtla
  • 6 Temmuz 2015 tarihinde, saat 17:58
    Kalıcı bağlantı

    meraba suzan hanım antakyada ikamet etmekteyim 31 yaşındayım sizinle görüşüp arkadaş olmak isterim maddi durumum iyi 05079203115

    Yanıtla
  • 13 Temmuz 2015 tarihinde, saat 07:53
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba suzan hanım amacınız zevk ve çesitli fantaziler yapmak istiyorsanız buyrun vücudum manken vücududur kaslı biriyim 1.75 boy 70 kiloyum kendim yurtdışında sokak dövüşçüsüyüm ve şuan türkiye de deyim buyrun

    Yanıtla
  • 22 Temmuz 2015 tarihinde, saat 18:58
    Kalıcı bağlantı

    merhaba sınırsız ve çok azgın doymayan sexta olgun bir erkeğim skyp ostram

    Yanıtla
  • 24 Temmuz 2015 tarihinde, saat 10:12
    Kalıcı bağlantı

    slm nasılsınız güzel hanım efendi yavuz ben kısacası neşeli eğlenmeyi gezmeyi seven anlaşabileceğim insanla hoş ve güzel vakit geçirmeyi seven birisiyim saygı sevgi saygı çerçevesinde o güzel gönlünüz lutüf edipte benim le arkadaş olma fırsatı verirseniz beni mutlu edersiniz ne dersiniz benimle arkadaş olmak istermisiniz sizi yakından tanımak isterim

    Yanıtla
  • 2 Ağustos 2015 tarihinde, saat 12:14
    Kalıcı bağlantı

    mrb suzan hnm tanşmk istrm dürsüt cıkrsz sevgi içinde gercekten sevgi saygı aryrsnz aramanızı istrm bu arada ben adana

    Yanıtla
  • 7 Ağustos 2015 tarihinde, saat 00:19
    Kalıcı bağlantı

    Bence 1000 kişinin arasından batılı her zaman öne çıkar hanımefendi için

    Yanıtla
  • 8 Ağustos 2015 tarihinde, saat 01:46
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba yaş 25 yakışıklıyım hatayda yaşıyorum her türden bayanlar ile birlikte olabilirim juguloluk yapabilirim

    Yanıtla
  • 9 Ağustos 2015 tarihinde, saat 03:23
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba adım halil iskenderunda oturuyorum yaşım 18 olgun bayanlar arayın

    Yanıtla
  • 11 Ağustos 2015 tarihinde, saat 02:20
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ara tanisalim seni mutlu edeym pisman olmazsin aradn bnim

    Yanıtla
  • 11 Ağustos 2015 tarihinde, saat 14:36
    Kalıcı bağlantı

    eğer genç ve seksi doyasıya yaşamak istersen mail at bana..

    Yanıtla
  • 13 Ağustos 2015 tarihinde, saat 08:47
    Kalıcı bağlantı

    slm ş.urfadan ahmet ben 18yaş 190boy 75kilo ş.urfa veya türkiyenin her yerinden bayanları bekliyorum yatakta doyumsuzum maillerinizi bekliyorum hataya gelme imkanım var

    Yanıtla
  • 13 Ağustos 2015 tarihinde, saat 17:58
    Kalıcı bağlantı

    selam hatay iskenderundan mustafa öncelikle gizlilige önem veriyorum. müsait oldugunda ara bekliyorum

    Yanıtla
  • 15 Ağustos 2015 tarihinde, saat 04:54
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanım 19 yasındayım ve tam aradıgım bir bayansınız antakya da yasıyorum

    Yanıtla
  • 24 Ağustos 2015 tarihinde, saat 10:03
    Kalıcı bağlantı

    slm para pul gelıp gecıcı önemlı olan aynı duyguları paylasmak cok tatlısın aramanı beklıyorum

    Yanıtla
  • 24 Ağustos 2015 tarihinde, saat 16:31
    Kalıcı bağlantı

    merhabalar ben ıstanbulda onur tanısmak ısteyen bayanlar ıletısım ıcın

    Yanıtla
  • 26 Ağustos 2015 tarihinde, saat 00:29
    Kalıcı bağlantı

    Mrb suzan hanım Adana’da yaşıyorum her hafta izin günümde size zevkle hizmet verebilirim beni aramanız Yada whats apptan mesaj bırakmanız yeterli konuşup anlaşırız herşeyi yapabiliriz

    Yanıtla
  • 26 Ağustos 2015 tarihinde, saat 15:47
    Kalıcı bağlantı

    slm mrblar herşekilde hazır sizi mutlu ederim heranlamda farkedersiniz

    Yanıtla
  • 29 Ağustos 2015 tarihinde, saat 20:31
    Kalıcı bağlantı

    merhaba sizinle tanışmamız mumkünmü acaba görev gereği mardindeyim

    Yanıtla
  • 30 Ağustos 2015 tarihinde, saat 00:24
    Kalıcı bağlantı

    merhaba bebegim inan aradıgın enerji ve potansiyel bende yaş 19 kilo 65 boy 1,72 yaşadıgım yer hatay çok kaslı degilim ama herzaman senin yanında sexs konusunda sınır tanımam ben bahadır bebegim gelicekten sexs makinası için gönderildim

    Yanıtla
  • 1 Eylül 2015 tarihinde, saat 09:02
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan ben gazıantepten ethem guvenılir biriyım her konuda bana guvene bılırsın sex te sınır tanımam sır tut mayı seven bırıyım
    1.82 boyunda yakısıklı bırıyım her konuda yardımcı olabılırım

    Yanıtla
  • 1 Eylül 2015 tarihinde, saat 12:37
    Kalıcı bağlantı

    selam iyi günler diliyorum Hanımefendi ben Kemal 42 yş resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum seninle tanışmak istiyorum şayet bu cazip teklifimi kabul edersen tabi sevinirim beni ararsan veya bir çağrı bile verirsen varya inanki asla pişmanlık duymazsın aksına sende memnun kalırsın bide gizlilik ve dürüstlük olmak şartıyla tabi bu söz ikimiz içinde geçerlidir TŞKLER HANIMEFENDİ

    Yanıtla
  • 2 Eylül 2015 tarihinde, saat 22:14
    Kalıcı bağlantı

    iyi aksamlar suzan hanım ali ben hataydayım 32 yasindayim prensipte gizlilik hijenik ve kadina gereken, sevgi cercevesinde mutluluk vermek en onemli ozelligimdir. bana ulasmakistersen

    Yanıtla
  • 9 Eylül 2015 tarihinde, saat 18:05
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba 32 yaşındayım istanbulda yaşıyorum istanbulda yaşayan olgun bayanlarla birlikte olmak isterim.

    Yanıtla
  • 13 Eylül 2015 tarihinde, saat 03:53
    Kalıcı bağlantı

    kaliteli seviyesini biken sempatik hisgoruluyum ve izmirdeyim uyarsa beklerim

    Yanıtla
  • 13 Eylül 2015 tarihinde, saat 23:13
    Kalıcı bağlantı

    Merhabalar suzan hanim adım Hasan kendimi övmeyi sevmem ama beni bi görseniz anlayacaginiza eminim sizden haber bekliyorum

    Yanıtla
  • 15 Eylül 2015 tarihinde, saat 09:50
    Kalıcı bağlantı

    seninle tanışmak istiyorum yaşım 21 karamanda öğrenciyim. yaz tatilleri dışında fazla boş olamıyorum. cinsellik arzuları çok birisiyim. seni de çok arzuluyorum çok güzelsin

    Yanıtla
  • 19 Eylül 2015 tarihinde, saat 01:50
    Kalıcı bağlantı

    Selam Suzan hanim Batman’dan jigolo emir 177 74 masörüm profesyonel olarak özel bir merkezde çalışmaktayım zaman sorunum yok hatayda özel musterilerim var oraya gelip dönerim temiz ve bakimliyim ilk bulusmadan sonra vazgeçilmez olabiliyorum sex ve masaj benim hayatım sizden arama yada msj bekliyorum cok masrafli degilim

    Yanıtla
  • 19 Eylül 2015 tarihinde, saat 04:00
    Kalıcı bağlantı

    Fazla ovunmek istemem ama genc ve dinamigim. Henuz. 18 yasindayim ancak dusuncelerim olgun karsilikli. İyi biri iliski icin. Her zmn.cabalarim. ve herseyden once.iliskide karsimdakinin zevk almasina onem veririm benim icin para vs.seyler onemli degil sadece. Karsilikli sevgi saygi iliski hersey kisaca.dis gorunusum. Kumral fit bir vucud sahibiyiyim sizinle.tanismak istiyorum ve bana.ulasmanizi diliyorum

    Yanıtla
  • 19 Eylül 2015 tarihinde, saat 15:47
    Kalıcı bağlantı

    Sizinle zevkin doruklarina cikmak isterim yaşım 23 antakyaliyim

    Yanıtla
    • 27 Eylül 2015 tarihinde, saat 18:00
      Kalıcı bağlantı

      Sadece ara caldır pisman olmazsın bende antakyaliyim 545 900 7634 bu numaram temiz ve titiz biriyim gizliligede cok onem veririm yasim 23 ve benden memnun kalacagindan eminim

      Yanıtla
  • 26 Eylül 2015 tarihinde, saat 09:45
    Kalıcı bağlantı

    Mrb hanimefendi 25 yasindayim 1.90 boy 72 kilo arayin tanisalim

    Yanıtla
  • 30 Eylül 2015 tarihinde, saat 21:47
    Kalıcı bağlantı

    merhaba iyi bi ilişki istiyorsanız arayın bayanlar istediğiniz ile gelebilirim

    Yanıtla
  • 1 Ekim 2015 tarihinde, saat 11:58
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben feyyaz yaş 23 boy 185 kilo 75 esmer sex yapmayı seven birisiyim

    Yanıtla
  • 3 Ekim 2015 tarihinde, saat 16:03
    Kalıcı bağlantı

    ben hatay Antakyalıyım ama madi durumum yok sizi beğendim

    Yanıtla
  • 3 Ekim 2015 tarihinde, saat 16:08
    Kalıcı bağlantı

    ben siz ne isterseniz yaparım fantaziye açığım mesela üzerime işeye bilirsin sıca bilirsin aklına ne geliyosa

    Yanıtla
  • 4 Ekim 2015 tarihinde, saat 17:11
    Kalıcı bağlantı

    selam suzan hanım be Antakyalıyım ama maddi durumum yok sex için çılgın gibiyim işemek sıcmak serbest ne isterseniz yaparım

    Yanıtla
  • 4 Ekim 2015 tarihinde, saat 22:58
    Kalıcı bağlantı

    Slm suzan sana daha öncede yazmıştim ama herhalde bakmıyosun numaramı yaziyorum beni ara gecelerin harika geçsin ucurrum seni garanti

    Yanıtla
  • 7 Ekim 2015 tarihinde, saat 13:37
    Kalıcı bağlantı

    ber hama canım ben murat antalyada yaşıyorum 05434874919 belki biyerlerde yolarımız kesişir olamaz mı

    Yanıtla
  • 7 Ekim 2015 tarihinde, saat 16:10
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben uzman çavuş mustafa 1 hafta içinde hatay antakyaya gelicem orda gorevlendirildim seni tanımak isterim

    Yanıtla
  • 7 Ekim 2015 tarihinde, saat 17:06
    Kalıcı bağlantı

    Suzan hnm bende antakyadayim telim 0506 105 22 19 arayin memnuniyrt garantidir sadece bayanlar arasin

    Yanıtla
  • 21 Ekim 2015 tarihinde, saat 12:57
    Kalıcı bağlantı

    selam ben hataydan bahadır 20 yaşındayım boy 173 kilo 66 ve normal vücutluyum minyon tipliyim masajlı bir gece gecirmek istiyorsan

    Yanıtla
  • 2 Kasım 2015 tarihinde, saat 12:55
    Kalıcı bağlantı

    1,75 boy 73 kiloyum bakımlı ve ateşli birisiiym her türlü fanteziye açığım

    Yanıtla
  • 3 Kasım 2015 tarihinde, saat 11:09
    Kalıcı bağlantı

    mrb suzan ben yunus hatay dörtyolda oturuyorum sizinle yakından tanışmak isterim

    Yanıtla
  • 7 Kasım 2015 tarihinde, saat 05:11
    Kalıcı bağlantı

    mrb ben hataydayım yaş 20 boy 174 kilo 65 ve ne istedigini bilen bir jigoloyum normal kaslı birisiyim gizlilik en önemli prensibimdir

    Yanıtla
  • 9 Kasım 2015 tarihinde, saat 19:19
    Kalıcı bağlantı

    Iyi aksamlar suzan hanim tek kelime kadinliginizi sınır sizca fantazi dolu tekrar yasamak istiyorsan ara

    Yanıtla
  • 10 Kasım 2015 tarihinde, saat 19:08
    Kalıcı bağlantı

    Mrb suzan ben ali hataydan n 24 yasında 180 boy ve ela gizlu erkegim

    Yanıtla
  • 11 Kasım 2015 tarihinde, saat 11:39
    Kalıcı bağlantı

    Slm suzan hanim kayseriden yaziyorum tanisip cicak heycanli her fantaziye acik biriyle gorusmak istermisiniz

    Yanıtla
  • 12 Kasım 2015 tarihinde, saat 19:22
    Kalıcı bağlantı

    merhaba hatay iskenderundan cem gizlile önem veren sekse önemveren biriyim yaş 30

    Yanıtla
  • 16 Kasım 2015 tarihinde, saat 22:38
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben Sebahattin 18 Yaşındayım Hatay/iskenderunluyum ama istanbulda yasıyorum yatakta kendıme guvenıyorum bana ulaşmak istersen

    Yanıtla
  • 18 Kasım 2015 tarihinde, saat 16:05
    Kalıcı bağlantı

    Merhabalar Suzan. Ben Kaan . 20 yaşındayım ve sizin gibi cinsellikten aşırı haz akan biriyim. Size unutamayacağınız bir gece yaşatabilirim. Sadece arzu ettiğnizde bana ulaşın

    Yanıtla
  • 23 Kasım 2015 tarihinde, saat 00:43
    Kalıcı bağlantı

    Üni öğrencisinin olgun bayanlardan hoslanirim tecrübenin var 😉 mail atın bi pişman olamazsınız.

    Yanıtla
  • 23 Kasım 2015 tarihinde, saat 07:45
    Kalıcı bağlantı

    meraba antakyalıyım 21 yasındayım bana ulaşırsanız sevinirim

    Yanıtla
  • 2 Aralık 2015 tarihinde, saat 02:48
    Kalıcı bağlantı

    merhaba suzan hanım benım sevisellimi pardon tanısalımmı :))))

    Yanıtla
  • 5 Aralık 2015 tarihinde, saat 14:24
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba antakyaya yeni yerleştim ve burada çevre arkadaşım yok sizi tanımak ve mutlu dakikalar yaşamak isterim

    Yanıtla
  • 5 Aralık 2015 tarihinde, saat 14:26
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba antakyaya yeni yerleştim ve burada çevre arkadaşım yok sizi tanımak ve mutlu dakikalar yaşamak isterim

    Yanıtla
  • 8 Aralık 2015 tarihinde, saat 00:37
    Kalıcı bağlantı

    Bende antakya dan yusuf sadece ara doruğu yaşa kendimi anlatmaya çam yaşayarak öğren beni sağlıkçı yusuf

    Yanıtla
  • 9 Aralık 2015 tarihinde, saat 11:25
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben hataya yeni yerlestim olgun bayanlardan hoslanirim yaşım 25

    Yanıtla
  • 11 Aralık 2015 tarihinde, saat 17:32
    Kalıcı bağlantı

    Meraba ben Hatay’ danBurak devlet memurları seks arkadaşı arıyorum ilgilenirseniz

    Yanıtla
  • 11 Aralık 2015 tarihinde, saat 18:02
    Kalıcı bağlantı

    Ben hataydı yaşıyorum devlet memuruyum Suzan seninle arkadaş olmak istiyorum

    Yanıtla
  • 14 Aralık 2015 tarihinde, saat 00:25
    Kalıcı bağlantı

    Universiteliyim sexe cok duskunum.parada lazim.hataya 100 km uzaktayim.

    Yanıtla
  • 22 Aralık 2015 tarihinde, saat 10:32
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba suzan hanım ben hatay antakya da yaşıyorum 22 yasında 1.70 boyunda ve 60 kiloyum sizin gibi bende cinsellik ve temizliğe önem veren bir kisiyim

    Yanıtla
  • 25 Aralık 2015 tarihinde, saat 13:32
    Kalıcı bağlantı

    mrblar k.maraştayım bakımlı bir erkeğim 180 boy 85 kg biriyim

    Yanıtla
  • 17 Nisan 2018 tarihinde, saat 02:00
    Kalıcı bağlantı

    Ben memetali evli ama mutsuz ben cinsel ilişkiye cok onem verenlerdenim ben para istemiyorum sadece karsilikli zevkin doruklarina varalim antakya saray caddesindeyim

    Yanıtla
  • 27 Haziran 2018 tarihinde, saat 23:15
    Kalıcı bağlantı

    Slm suzan ben sex yapmak benim hayatimdir herturku sex yaparim

    Yanıtla
  • 11 Eylül 2018 tarihinde, saat 19:21
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba suzan hanım sizinle görüşmek istiyorum sende istersen eğer ben hatayda ikamet ediyorum istersen görüşürüz

    Yanıtla
  • 16 Eylül 2018 tarihinde, saat 17:12
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba suzan hanım sizinle görüşmek istiyorum sende istersen eğer ben hatayda ikamet ediyorum istersen görüşürüz tel numaram öpüyorum aşkım

    Yanıtla
  • 22 Eylül 2018 tarihinde, saat 01:47
    Kalıcı bağlantı

    Suzan hanım merhabalar, bir deneyin, beğenmezsen iz her hangi bir ücret talep etmeyeceğim.

    Yanıtla
  • 25 Eylül 2018 tarihinde, saat 16:22
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba suzan hanım ben iskenderundan serkan tanışmak isterim bana e postadan ulaşabilirsiniz bekliyorum

    Yanıtla
  • 4 Nisan 2019 tarihinde, saat 10:57
    Kalıcı bağlantı

    Slm canım ben 1.79 boy esmer 79kilo alkol içmem sadece sigara içiyorum sex yapmayı çok seviyorum benle olacak kıdını çok güzel bir şekilde tatmin edicem zevkten dört köşe yapacam 5yıl jigolo luk yapıyorum serbest calışıyordum

    Yanıtla
    • 18 Ekim 2019 tarihinde, saat 23:27
      Kalıcı bağlantı

      Merhaba canım ben Mustafa 24 yaşındayım sporcuyu esmerim 170 boyundayım fit birisiyim zevk ve eglence severim yatakta güzel tatmin ederim

      Yanıtla
  • 29 Kasım 2019 tarihinde, saat 22:20
    Kalıcı bağlantı

    merhaba kıymetli arkadaşlar ben ankaradan hakan yaş 36 boy 185 kilo 84 penis boyu 14 ankara ve çevresindeki bayanların aramasını beklerim kaçınılmaz sona her geçen gün yaklaştığımız bu hayatta her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle saygılar

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.