sibel erzurum

Selam beyler Erzurum jigolo arıyorum dost arayan bayanlar olarak bu ilanı bırakıyorum. 38 yaşlarında evlenmiş boşanmış evladı olmayan ailesi ile yaşam sürdüren iş güç sahibi bakımlı giyimine dikkat eden 170 uzunlukta 60 kiloda hoş bir bayanım. İsmim Sibel Küçük şehrim’ de Özel bir firmada Muhasebeci olarak çalışıyorum, maddi olarak çalışmama gerek yok ama ben evde boş oturup gününü öldürebilecek bir kadın değilim rahmetli babamdan kalma gayrimenkullerden gelen kiralar ben hiç çalışmasam da bana yeter şükürler olsun. Hayatımdaki eksikliği de Erzurum Jigolo Sitesi sayesinde tamamlamış oldum.

Erzurum jigolo arayan bayanlar

Gayem duygusal olarak hissettiğim boşluğu dolduracak birisi ile tanışmak. Vakit ne gösterir kim bilir fakat hemen hemen ileriye dönük bir şey amacıyla çekimserim. Hemen hemen arayışımın evlilik olmadığını bilmenizi isterim. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş, kendini bilen dürüst kesinlikle yalan söylemeyen aklı başlangıcında olan her yaştan beyefendilerle tanışma amacındayım. Bu saydığım Erzurum jigolo ajansı ilçeleri haricinde şehir dışından gelmek görüşmek isteyen var ise buyursun gelsin, benim şehir dışına çıkma şeklinde bir durumum olması imkansız.

sibel erzurum jigolo

Erzurum jigolo sitesi dost arayan bayanlar dan biri olarak uzun soluklu bir temas dostluk ve söyleşi amacıyla sizi bekliyor olacağım. Kendini muntazam tanıtmayan, ne istediğini bilmeyen, merhaba kelam şeklinde kısa cümleler yazan şahıslara kesinlikle dönüş yapmayacağım haberiniz olsun.

erzurum jigololuk siteleri

Bu arada kendimi anlattığım bu yazıda sadece niyetimin evlilik olduğunu düşünüp benden çekinen ve benimle bu sebepten uzak durmanız beni üzer sonuçta her yetişkin kadın gibi benimde cinsel ihtiyaçlarım var ben biraz çekingen içine kapanık bir kadınım artık bu üzerimdeki utangaçlık duygusunu üzerimden atabilmek içinde bu jigolo sitesine kayıt oldum. beni rahatlatıp kendine güvendirecek her erkeğin teklifine açığım. bu rentboy sitesinden önce ismini vermek istemediğim bir jigolo ilan sitesine partner arıyorum 

şeklinde bir ilan verdim ve karşıma çıkan insanlar beni iyice ümitsizliğe sürükledi siz benim çıkarmaya utandığım o kadını dışarı çıkarıp bana kadınlığımı yaşatabileceğinize inanıyorsanız hiç vakit kaybetmeyin çünkü ben yıllardır böyle birini arıyorum.Ben sizin amacıyla bu kadar şey yazmışken sizin iki cümleniz ile ikna olacağımı düşünmeyin. Belirttiğim özelliklerde ki bireylerin bana ulaşmasını, ileti bırakmasını isterim. Görüşmek dileği ile..

sibel erzurum” üzerine 18 düşünce

  • 21 Aralık 2018 tarihinde, saat 02:42
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba sizinle tanışmayı isterim _burdan ulaşın lütfen bana yaZmanızı bekliyorum bana ulaşın mutlaka lütfen

    Yanıtla
  • 21 Aralık 2018 tarihinde, saat 16:18
    Kalıcı bağlantı

    Merabalar gaziantep sahinbeyden ben 1.76 boy 65 kilo yaş 24 tanışmak isterim

    Yanıtla
  • 25 Aralık 2018 tarihinde, saat 03:48
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba Nurcan hanım ben 19 yaşındayım 176 boyum 66 kilom ve sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorum eğerki kabul ederseniz burdayım sizi bekliyorum saygılarımla ?

    Yanıtla
  • 29 Aralık 2018 tarihinde, saat 10:55
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba nurcan hanım. Ben mustafa reklamcıyım.Ankara’da yaşıyorum.

    Yanıtla
  • 2 Ocak 2019 tarihinde, saat 00:17
    Kalıcı bağlantı

    Selam hanımefendi 36 yaşındayım ismim fatih Yavuzeli de yaşıyorum sizinle tanışmak isterim sizde isterseniz detaylı bir şekilde buluşalım konuşalım

    Yanıtla
  • 5 Ocak 2019 tarihinde, saat 00:46
    Kalıcı bağlantı

    Ben Tunc Adiyamanda öğretmenim.Duygusal ama ayni zamanda kacamak iliskilere ilgi duyan biriyim.Ayrica su siralar ciddi bir yalnizlik cekiyor bir sinema bir seyahat arkadasi ariyorum.Oncelikle sizi tanimak istiyorum duyguda ve dusuncede anlasilirsa zaten neden gelmesin devami mesajinizi bekliyorum 🙂

    Yanıtla
  • 10 Ocak 2019 tarihinde, saat 11:08
    Kalıcı bağlantı

    32 yaşında genç ve yakışıklı biriyim.Mersindeyim fakat önemli değil zaten yakinim.Aradiginiz ilgi ve sevgiyi vermek istiyorum.Fizigim ve enerjim yüksektir.187 boyundayım.Sevgili tadında güvenilir bir ilişki için arayın size eşlik etmek benim içinde büyük zevktir.

    Yanıtla
  • 1 Mayıs 2019 tarihinde, saat 06:24
    Kalıcı bağlantı

    Tam aradığınız gibiyim 183 boyunda ela gözlü duygusal biriyim sevimli tatil bir simam vardır zaten ilk konuşmada farkedersiniz ve pazarcık kahramanmaras ta ikamet ediyorum İstanbulluyum

    Yanıtla
  • 23 Haziran 2019 tarihinde, saat 00:14
    Kalıcı bağlantı

    Slm mersinden aykut 28 yas sarisin renkli gozluyum seyahat engelim yoktur duygusallik dersen var oglak burcuyum dinlemeyi eglenmeyi hak edene sevgiyi vermeyi bilirim karsmdakini isteginden fazla tatmin ederim

    Yanıtla
  • 24 Haziran 2019 tarihinde, saat 01:42
    Kalıcı bağlantı

    Boksorum yskisikli ve kuvvet ligin 32 yas 180 boy 92 kilo aradığını bende bulabilirsin

    Yanıtla
  • 24 Haziran 2019 tarihinde, saat 01:44
    Kalıcı bağlantı

    Boksorum yskisikli ve kuvvet ligin 32 yas 180 boy 92 kilo aradığını bende bulabilirsin

    Yanıtla
  • 5 Ekim 2019 tarihinde, saat 16:07
    Kalıcı bağlantı

    Arkadaş arıyorum antep te yaşıyorum yaşım 35 ciddi durst biriyim aradığım bayan güzel seksi 20 ile 38 arası her türlü ilişkiye açığım

    Yanıtla
  • 26 Ekim 2019 tarihinde, saat 06:07
    Kalıcı bağlantı

    Senle gercek bi hayat istiyorum sevmek sevilmek. Cokta guzelsiniz

    Yanıtla
  • 30 Ekim 2019 tarihinde, saat 01:53
    Kalıcı bağlantı

    Beğenirseniz şayet istek atabilirsiniz kullanmiyor iseniz arayabilirsiniz. Seviyeli sevgi saygı çerçevesinde güzel dost ve yatak arkadaşı olabiliriz sen de öyle düşünüyor olursan haver bekliyor olacağım:)

    Yanıtla
  • 24 Kasım 2019 tarihinde, saat 21:26
    Kalıcı bağlantı

    merhaba sizinle tanışmak görüşmek isterim adana dan sevgiler

    Yanıtla
  • 4 Aralık 2019 tarihinde, saat 09:51
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben urfaliyim boyun 1.75. Sert sevisirim ararsan gorusuruz

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.