Sevtap aksarayda

Ben Sevtap Aksaray erkek arıyorum  kaliteli partner sitesi eskort olmak için yaşlı bir bayan tarafınca ödenen yada parasal desteklenen bir delikanlı . Aksaray jigolo  sitesi şeklinde yabancı ülkelerde yada Türkiye’de Aksaray şeklinde turistlerin oldukca olduğu , yada dul bayanların yoğun olduğu büyük şehirlerde bulunan adam eskort ajansları , için çalışmak .

Ötekiler özgür meslek ve çevrim içi sokakta , barlarda , kulüplerde müşterileri almak ve seçenek . Bir seks arkadaşı olmak bir üniversite derecesi gerektirmez ve dikkatli müşterileri seçenler fiyat yüksek miktarlarda kazanabilirsiniz .Kazanmak bizimle oldukca kolay yeter ki isteyin.Aksaray jigolo ajansı üyeleriyle görüşürüm.Para kazanmak için bir oldukca partner arıyorlar.Sizlerde bu partnerlerden olabilirsiniz.

Erkenden orgazma geçen erkeği bayanlar asla koyunlarına almak istemezler. Daha bayan tahrik olmaya bile başlamamışken erkeğin boşalması gecenin tüm heyecanına darbe indirir ve bayanın moralini sıfırlar. Bayanların çoğunlukla bekledikleri orgazmın eş zamanlı yaşanmasıdır ama bunu sağlayacak erkeği bulmak meseledir. Sevişmeye başlamadan çok önce erkek zaten o anları hayal ederler.

Bunun için azgınlığın pençesindedir ve ilişkide artık patlama noktasına birkaç dakikada ulaşması doğaldır. Profesyoneller sabırlı olmayı öğrendikleri için bayanları ilişkilerinde yarıda bırakmazlar. Profesyoneller arasında sadece geç boşalanlar ve daha geç boşalanlar vardır. Ben dayanıklılığıyla rakipsiz aksaray bayan arkadaş bulma programı yapın

Sevtap aksarayda” üzerine 86 düşünce

  • 22 Haziran 2014 tarihinde, saat 20:42
    Kalıcı bağlantı

    mrb ben malatyadan gokhan 28 yasindayim bitmez bilmeyen enerjime şehvetli sevismeme zevkli seksxi yasatacagim olgun 35/ 55 yaslarda bakımlı bayanlar arasın her ile gelebilirim

    Yanıtla
    • 15 Nisan 2015 tarihinde, saat 20:36
      Kalıcı bağlantı

      beyler aranızda istanbul varmı varsa mesaj bekliyorum 05453676612

      Yanıtla
      • 30 Nisan 2015 tarihinde, saat 15:44
        Kalıcı bağlantı

        Funda mrb ben can musait oldugunda gorusebiliriz seni zevtenyildizlarin uzerinde ucurabilirim

        Yanıtla
      • 18 Temmuz 2015 tarihinde, saat 07:07
        Kalıcı bağlantı

        Ben istanbulda oturuyorum funda hanim musait bir zamaninizda sizinle gorusmek isterimm 1.80boyundayimm 75 kiloyum sarisin mavi gozluyumm

        Yanıtla
      • 20 Eylül 2015 tarihinde, saat 20:06
        Kalıcı bağlantı

        Ulan varya hayatınız yalan a.k bende Gaziantep gel sikim seni

        Yanıtla
      • 29 Eylül 2015 tarihinde, saat 01:26
        Kalıcı bağlantı

        Selam ben serdar istanbulda yaşıyorum gizlilige cok önem veririm işim de de cok iyi olduğumu düşünüyorum bugüne kadar böyle idi bundan sonrası icinde aynısı gecrlidir 26 yaşındayım 1.75 boy kumral aynı zamanda da akrep burcuyum üstüme tanimam isteyen iletisime gire bilir …

        Yanıtla
    • 26 Temmuz 2015 tarihinde, saat 16:54
      Kalıcı bağlantı

      merhaba ben ankaradan poyraz yaş 22 sizi mutlu etmek istiorum sevişmeyi seviorum sizde seviorsunuz bunun için her türlü fanteziye açığım size güzel sex yaşatacağım

      Yanıtla
  • 26 Temmuz 2014 tarihinde, saat 15:54
    Kalıcı bağlantı

    merhaba antalya ve çanakkaleden bayanlarımızı beklıyorum yaş 25 enerji fulll

    Yanıtla
  • 7 Eylül 2014 tarihinde, saat 10:31
    Kalıcı bağlantı

    merhaba canım 27 yaşındayım ankarada dayım 1 sene boyunca numaramı veriyim istersen arasın istersen aramazsın tecrübeliyim

    Yanıtla
  • 12 Kasım 2014 tarihinde, saat 23:07
    Kalıcı bağlantı

    ıstanbudan yavuz yaşlı şışmanlardan hoşlanan biriyım ucret sorun olmuyor amacım güzel zaman gecırmek fantazılere uyarım numaramı burdan yazmak ıstemıyor facebookkdan ulaşırmısınz bana rıca etsem azgın seksse doyumsuz birıyım karşımdakınınde ole olmasını istıyorum… uzun süren bir ilişki istiyorumm

    Yanıtla
  • 23 Kasım 2014 tarihinde, saat 20:52
    Kalıcı bağlantı

    SELAM BEN TOLGA İSTANBULDAN KALİTELİ BİR SEX İSTİYEN BAYANLAR EVLİ ÇİFTLER TÜRBANLI ÇİFTLER İKİ BAYAN ARKADAŞTA ARIYABİLİR KALIN SİKİMLE SİZİ ZEVKİN DORUKLARINA ÇIKARICAM ASLA SINIRIM YOKTUR SAAT YADA SAYI SINIRLAMAM YOKTUR SİZ İSTEDİGİNİZ KADAR BEN AKTİFİM SİZİ ASLA YARI YOLDA BIRAKMAM GÜVENİLİR VE TEMİZ BİRİSİYİM ÇOK KALİTELİ BİR SEX YAŞICAKSINIZ EMİN OLABİLİRSİNİZ ( SIFIR BEŞYÜZ OTUZ BEŞ DOKUZ YÜZ OTUZ DÖRT ÇİFT SIFIR YİRMİ İKİ ) GÜZEL VE SINIRSIZ BİR SEX SİZİNDE HAKKINIZ TELDE SEX YAŞAMAK İSTİYEN BAYANLARDA ARIYABİLİR LÜTFEN GAY ARKADAŞLARIMIZ ARAMASIN RİCA EDİYORUM GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE 0535 934 00 22

    Yanıtla
  • 3 Aralık 2014 tarihinde, saat 16:24
    Kalıcı bağlantı

    Selam hayırlı günler ben sakaryada yaşıyorum 27 Yasndaym bayanlarn aramasini bekliyorum her ile gelirim sevgi ve saygıya çok önem veririm gorusecegim bayanla yasadklarmz aramzda kalacağına gizlilik açısından sıkıntı olmicaktr enerjim hic bitmez Türkmenistan da bir bayan nn evine gittim tam 7 saat kaldk hâlâ yorulmamstm gitmem gerekiyordu yoksa sabaha kadar sıkıntı yok

    Yanıtla
  • 31 Aralık 2014 tarihinde, saat 11:04
    Kalıcı bağlantı

    SELAM BEN TOLGA İSTANBULDAN KALIN SİK SEVEN BAYANLARI EVLİ ÇİFTLER FANTAZİYE AÇIK OLAN İNSANLAR KALİTELİ GÜZEL BİR SEX YAŞAMAK İSTERMİSİNİZ SEXTE SINIRIM ASLA YOKTUR KARŞIMDAKİ BAYANA ZEVK VERMESİNİ ONU ÇILDIRTMASINI SEVERİM TÜRBANLI BAYANLAR EVLİ ÇİFTLER SEXTE DOYUMA ULAŞAMAMIŞ VE YENİLİKLER ARIYAN BAYANLAR DİZLERİNİZ TİTRİCEK YÜRÜYECEK HALİNİZ KALMICAK İDDİALIYIM (GAY ARKADAŞLAR ARAMASIN RİCA EDİYORUM) 0535 934 00 22

    Yanıtla
  • 16 Ocak 2015 tarihinde, saat 19:31
    Kalıcı bağlantı

    slm tatlı bayan senı gordum ve tanımak ıstıyorum senın tum arzularını yerıne getırecegımden hıc

    Yanıtla
  • 18 Ocak 2015 tarihinde, saat 22:04
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba bayanlar ben mert 23 yasındayım her yasta bayanla iliskiye girerim yas fark etmez kocaeli ve istanbuldan bayanlar arasın

    Yanıtla
  • 20 Ocak 2015 tarihinde, saat 00:43
    Kalıcı bağlantı

    Meraba bayanlar ismim mert kocaelide oturuyorum yasım 23 jigolonuz burda sabahlara kadar sex yapmak istiyorsanız

    Yanıtla
  • 20 Ocak 2015 tarihinde, saat 11:30
    Kalıcı bağlantı

    Biliyorum ben geç kaldım şimdi çoktan sizi tatmin edecek patneri bulmuşsunuzdur ama emin olun bende sınır yok hem tatmin hem mutlululuk adresi bende başka bir yerde aramayın 🙂 denemeye nedersin 😉
    Not: Yaşadığımız herşey aramızda sır kalacak bunun garantisini verebilirim size birde maddiata önem vermiyorum yeterki patnerim mutlu olsun.

    Yanıtla
  • 21 Ocak 2015 tarihinde, saat 17:51
    Kalıcı bağlantı

    slm ben istanbuldan KAAN istanbulun mutsuz ve dul yanlız yaşayan bayanları gizlilik sevgi ve saygı içinde gelin beraber mutlu olalım yaş fark etmez önemli olan ikimizİnde mutlu kalması

    Yanıtla
  • 7 Şubat 2015 tarihinde, saat 22:57
    Kalıcı bağlantı

    DİKKAT!! BULUSMAK SX FANTAZİ İSTEYEN DOYUMSUZ BAYANLAR BEN HAKAN5352008164ÖZELNOYA ACIK SMS MMS SKYPE

    Yanıtla
  • 10 Şubat 2015 tarihinde, saat 14:44
    Kalıcı bağlantı

    SELAM BAYANLAR BEN İSTANBULDAN TERCÜBELİ JİGOLONUZ SEVİMLİ69 YAKIŞIKLI KARİZMATİK TEMİZ BAKIMLI BİR BEYYİM SEVİMLİ ESPİRİLİ GÜLLER YÜZLÜ SEMPATİK HİPER AKTİF YAŞ 35 BOY 1.80 KİLO 80 PATNERİNİ FAZLASIYLA HER TÜRLÜ ÇOK AMA ÇOK MEMNUN EDEN TEMİZLİĞE ÇOK ÖNEM VEREN NOT BAYANLARDA FİZİKSEL GÖRSEL GÖRÜNÜM EVLİ DUL BEKAR YAŞ SEHİR FARKETMEZ BELİYOM (0538 414 36 15) (0543 523 50 03)

    Yanıtla
  • 17 Şubat 2015 tarihinde, saat 13:39
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben muhammet istanbul da yaşıyorum 185 boy kilo 75 yaş 36 sarışın atletk vucuda sahibim ve bu işi çıkar amaçlı yapıyorum her yaştan takipçi bayanlara hizmet veriyorum işlimin ehliyim eğer aradığın sadece cinsellikse ben burdayım gizli takipçi bayanlar vede evli çiftler arayın tanışalım

    Yanıtla
  • 18 Şubat 2015 tarihinde, saat 12:49
    Kalıcı bağlantı

    ben mert ararsan anlaşırız 178 76 esmer
    gayet yakışıklıyım

    Yanıtla
  • 21 Şubat 2015 tarihinde, saat 11:46
    Kalıcı bağlantı

    her turlu bayanları beklıyorum yaş farketmez 33 yaşındayım ist avcılar

    Yanıtla
  • 2 Mart 2015 tarihinde, saat 21:50
    Kalıcı bağlantı

    ben apo yaşım daha buyuk deyil toyum ama gençligin verdigin açlık var istanbuldayım istersen olur

    Yanıtla
  • 7 Mart 2015 tarihinde, saat 02:38
    Kalıcı bağlantı

    slm ben istanbuldan ibrahim yas 28 yakısıklı uzun boylu kendine güvenen bir erkeğim yaslı bayanlarla ilgileniyorum ücret talep etmiyorum isteyen bayanlara resimde atarım zevkin doruklarına cıkmak isteyen yaslı bayanlar arasın

    Yanıtla
  • 26 Mart 2015 tarihinde, saat 15:53
    Kalıcı bağlantı

    hakan ben olgun dürüst cıkarsz sevgi isteyen bir bayanla tanışmak istyrm evli bayan arasın gizlilik isteyen aradım sadece dürüstlük cıkarsz sevgi saygı adana 05314001701

    Yanıtla
  • 3 Nisan 2015 tarihinde, saat 08:49
    Kalıcı bağlantı

    Mrb ben istanbuldan bulent yasim 40 duzgun seviyeli bir bayanla gorusmek istiyorum 0543 661 80 17

    Yanıtla
  • 15 Nisan 2015 tarihinde, saat 14:43
    Kalıcı bağlantı

    ALANYADA SERTİFİKALI MASÖRÜM TATİL İÇİN VE KAÇAMAK YAPMAK İÇİN BAYANLARI BEKLİYORUM YAŞ SINIRIM YOKTUR SEN MUTLU OL YETER GÜVENİLİR OLGUN SIRDAŞ TEK MASÖRÜM [email protected] o5o73o35454

    Yanıtla
  • 30 Nisan 2015 tarihinde, saat 23:46
    Kalıcı bağlantı

    antalya ali boy yaş 25 boy 1.75 kilo 75 fit yaşil gözlü sarısınım tanışma istiyen her yaş bayanlar

    Yanıtla
  • 2 Mayıs 2015 tarihinde, saat 16:47
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben Antalya kemerden sercan kumral tenli 1.72 boyunda 21 yaşında bir beyim ulaşırsanız sevinirim

    Yanıtla
  • 10 Mayıs 2015 tarihinde, saat 02:16
    Kalıcı bağlantı

    merhaba minumum 30 maxsimum 55 yaş aralığındaki bayan müşterilerin aramasını bekliyorum fiat 5000 tl olup 1 seans 12 saattir gerçek profosyenel unutulmayacak anlar yaşamak isteyen bayanlar arasın not..otel harici görüşme yapılmamaktadır….

    Yanıtla
  • 19 Mayıs 2015 tarihinde, saat 00:36
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba olgun bayanlar adim murat 35 yaşındayım tokat erbaada ikamet ediyorum tokat ve ilçelerinden gorusmek isteyen bayanlarla tanismak isterim sunu özellikle belirteyim maddi hiçbir beklentim yok

    Yanıtla
  • 23 Mayıs 2015 tarihinde, saat 17:46
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben sahın ısteyen bayan ları memnun edebılırım

    Yanıtla
  • 23 Mayıs 2015 tarihinde, saat 17:49
    Kalıcı bağlantı

    ben sahın ısteyen bayanlarımemnun edebılırım ısteyen aasın

    Yanıtla
  • 25 Mayıs 2015 tarihinde, saat 01:37
    Kalıcı bağlantı

    SELAM..

    ELİT BAYANLAR BEN FATİH DENİZLİ MERKEZ DE İKAHMET EDİYORUM.

    BANA ULAŞMAK İSTEYENLER MEİL ATABİLİR.

    BAKIMLI HİJYENİK HOŞ BAYANLAR ARAYABİLİR.

    (BENİ GÖRMEK İSTEYEN BAYANLAR MEİL YOLU İLE FOTOGRAF GÖNDEREBİLİRİM)

    Yanıtla
  • 28 Mayıs 2015 tarihinde, saat 17:20
    Kalıcı bağlantı

    selam ben bursada otrym seni gördüm çok beğendim tam aradğm kadın sensin iştee sen kesinlkle benm olmalısın.

    Yanıtla
  • 11 Haziran 2015 tarihinde, saat 17:24
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba, herşeyden önce yanımdaki bayana sıcak bir sevgi, hoş bir sohbetle devam etmek isterim.Özel hayata ve gizliliğe saygı duyarım, dürüstlük çerçevesinde ve hijyenede önem vermeliyiz…
    Ben Demir, 1,75 boy ve 75 kiloyum.33 yaşındayım, atletik vücuda sahibim.istanbulda da yaşıyorum.Kendisini yanlız hisseden bayan arkadaşlar yanlızlığı beraber paylaşalım, istanbuldan’dan arayabilirsiniz, bekliyorum… Cep:05353602420 SEYHAT ENGELİM YOKTUR

    Yanıtla
  • 3 Temmuz 2015 tarihinde, saat 10:22
    Kalıcı bağlantı

    Slm lar ben hataydan jigolo husun seyahat sorunum yok gorusmek isteyen hanimlari bekliyorum

    Yanıtla
  • 8 Temmuz 2015 tarihinde, saat 02:10
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba 1.80 by 110 kiloda iri ve kaslı vücuda sahibim kaliteye önem veren ve istediğini yaptırmak isteyen bayanlar ve gizlilik içerisinde güvenle birliktelik kendini fazlasıyla tatmin olmak isteyen özenle ve titizlikle temiz birini arayan bayanlara sesleniyorum ayağında yapamadığı almadığı zevki tatdıracagım buna emin ola bilirsiniz

    Yanıtla
  • 28 Temmuz 2015 tarihinde, saat 00:15
    Kalıcı bağlantı

    Mrb bn izmirden uzun boylu yakışıklı esmer biriyim benimle dürüstlük içinde tanışmak isteyen bayanlar 0542 266 75 92 burdan araya bilirler

    Yanıtla
  • 30 Temmuz 2015 tarihinde, saat 11:37
    Kalıcı bağlantı

    slm canım tam istediğim fiziktesin olgun ve yarrak delisi gibi görünüyosun ,seni çıldırtarak sikebilirim. (Gaziantep)

    Yanıtla
  • 3 Ağustos 2015 tarihinde, saat 17:12
    Kalıcı bağlantı

    selam bayanlar 20cm istiyen bayanlar arsın yaş ünemli deyil tercim ankara ist bolu civarı

    Yanıtla
  • 17 Ağustos 2015 tarihinde, saat 22:33
    Kalıcı bağlantı

    ANKARA KEÇİÖRENDE OTURAN 32 YAŞINDA OLGUN SERT SİKİCİ GEÇ BOŞALAN BEYİM AMI CAYIR CAYIR YANAN SERT VE KALIN SEVEN DUL OLGUN EVLİ MUTSUZ ATEŞLİ ARZULU DOYUMSUZ YANLIZ SIRDAŞ BAYANLAR 0545 885 76 05 AYRICA EVLİÇİFTLERE TECRÜBELİYİM 3. CÜ SIRDAŞ OLURUM TEMİZLİK GÜVEN GİZLİLİK PRENSBİMDİR ARAYIN TANITICI MESAJ ATIN TANIŞALIM

    Yanıtla
  • 26 Ağustos 2015 tarihinde, saat 14:35
    Kalıcı bağlantı

    slm sexs de sınrım yoktur herşekilde isteginize karşılıgım vardır

    Yanıtla
  • 26 Ağustos 2015 tarihinde, saat 15:49
    Kalıcı bağlantı

    slm mrblar herşekilde hazır sizi mutlu ederim heranlamda farkedersiniz

    Yanıtla
  • 31 Ağustos 2015 tarihinde, saat 13:39
    Kalıcı bağlantı

    ARayın bayanlar Sizi bekliyorum
    Telefonda anlaşalım
    Mesajda atabilirsiniz

    Yanıtla
  • 1 Eylül 2015 tarihinde, saat 16:13
    Kalıcı bağlantı

    SELAM BEN EFE 27 YASINDA BAKIMLI YAKISILI ERKEGIM ISTANBULDA IKAMET ETMETEYIM ILGINIZI CEKEBILDIYSEM

    Yanıtla
  • 18 Eylül 2015 tarihinde, saat 20:14
    Kalıcı bağlantı

    Mereba ben ali 26 yasinda 1.78 boyunda 65 kilo genc ve dinamik birisiyim ve aynen temizlik ve guven benim icin cok onemlidir
    Partnerlerimle 7/24 istedigini yapacagimdan emin olabilirsiniz ve kendime cok guvenerek bunu soyluyorum bana ulasmak istersen

    Yanıtla
  • 28 Eylül 2015 tarihinde, saat 03:46
    Kalıcı bağlantı

    atakan ben bır kac cıft deneyıım oldu fantazılerınızı gerceklestırmek ıstıyorsanız ben burdayım

    Yanıtla
  • 4 Ekim 2015 tarihinde, saat 16:17
    Kalıcı bağlantı

    Muğlada yaşıyorum şu ana kadar bu işi tam 4 yıldır yapıyorum 20 yaşındayım bana dokunmak istemedikleri sürece herşeyi yapabiliriz fantaziler dahil bu zamana kadar sayısız kadınla birlikte olduğum için kendime güveniyorum bu zamana kadar mutsuz olanını hiç görmedim bunun içinde çiftlerde dahil bi çok deneyimim var denersin memnun kalmaman imkansız

    Yanıtla
  • 4 Ekim 2015 tarihinde, saat 23:34
    Kalıcı bağlantı

    MERHABA İZMİR BORNAVADA OTURUYORUM EGELİYIM KALITELI ASKI YASAMAK ISTEYEN BAYANLARI BEKLIYORUM EVLI MUTSUZ EV HANIMLARI YAS SORUNUM YOKDUR BENIM YASIM 32 EVLI DYILIM EKLEYIN KONUSALIM DERT DINLERIM DERT ORTAGI OLURUM GÖRÜSMELER GIZLILIK OLMAZSA OLMAZ DIYORUM ERK ARAMASIN SADECE BAYANLAR IYI BIR ROMANTİĞİMDİR SITE SAKINLERINE SAYGILAR

    Yanıtla
  • 22 Kasım 2015 tarihinde, saat 17:36
    Kalıcı bağlantı

    izmirde yaşıyorum uzun boylu esmer ggenç ve çekici biriyim benimle tanışmak isteyen bayanlar dürüstlük içinde konuşup birşeyleri paylaşa biliriz bu düşüncede olan hanımlar ariya bilirler

    Yanıtla
  • 11 Aralık 2015 tarihinde, saat 01:32
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba canım ben İstanbulda dan erkan beni aramanı bekliyorum türkiyenin her yerine gelirim sadece aramanı istiyorum buda

    Yanıtla
  • 20 Aralık 2015 tarihinde, saat 13:54
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben ankaradan 18 yaşındayım boy 1.70 kilo 70 perfonmazım süper

    Yanıtla
  • 2 Temmuz 2018 tarihinde, saat 02:13
    Kalıcı bağlantı

    İsmim Furkan 1.76 atlatik bir vücuda sahibim jigololuk yapılır saatlik günlük fark etmez buluşmak istiyorum numaram WhatsApp dan bekliyorum

    Yanıtla
  • 1 Nisan 2019 tarihinde, saat 17:27
    Kalıcı bağlantı

    176boyunda 65kilo bir beyim fantezidüşkünüyüm partnerimi herzaman zevkten uçururum istanbul temizlige ve gizlilige özen gösteririm

    Yanıtla
  • 1 Temmuz 2019 tarihinde, saat 14:08
    Kalıcı bağlantı

    48 yaşında sizin halinize anlayan ve seni zevkten çılgına çevirecek kişi benim.

    Yanıtla
  • 26 Kasım 2019 tarihinde, saat 15:36
    Kalıcı bağlantı

    28 yaşındayım 175 boyum 73 kilo karşı tarafın yaşı farketmez her türlü tatmin eder her türlü fanteziyi yaparım yeterki sen ne istediğini söyle bana ulaşmak isteyen

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.